Skip to main content
Stedentrips

TRAVEL – 5 steden die ik graag wil bezoeken

Het afgelopen jaar bezocht ik zowel Londen, Boedapest als Milaan. Drie totaal verschillende, maar allemaal prachtige steden. Ik vind stedentrips echt heerlijk! Vandaag mijn top 5 steden die ik nog graag zou bezoeken.

Laat ik eerst beginnen met de steden die ik al heb mogen bezoeken. Mijn eerste stedentrip was naar Parijs met mijn vriend. Een aantal jaar later ben ik hier met school nog een keer naar toe geweest. Mijn eerste vliegreis was naar Londen, hier ben ik het afgelopen jaar nog een keer geweest met mijn studie. Hierna volgde Berlijn en een aantal maanden terug Boedapest. Ook bracht ik tijdens onze vakantie in Frankrijk nog een vluchtig bezoekje aan Geneve en tijdens onze vakantie afgelopen jaar in Luxemburg aan de stad Luxemburg. Het afgelopen weekend bracht ik door in het mooie Milaan.

Het leuke aan stedentrips vind ik dat iedere stad zo’n eigen karakter heeft. Vier dagen lang loop ik kilometers door de stad tot mijn voeten niet meer willen, maar ik mijn tijd wel zo nuttig mogelijk heb besteed. Zo veel mogelijk zien en genieten van al het moois.

Welke steden nog op mijn lijstje staan?

1. Rome

Rome staat al jarenlang op nummer 1. Toch ben ik er nog altijd niet geweest! Ik hoop dat het er snel van komt, want na mijn bezoekje aan Milaan trekt Italie me alleen nog maar meer. Wat een heerlijk land (met heerlijk ijs).

2. New York

Ja een absolute must see is voor mij New York. Toch we dรฉ stad onder alle steden. Een bezoekje aan Amerika is sowieso iets wat ik ooit nog hoop te mogen doen.

3. Barcelona

In de komende jaren hoop ik ook Barcelona nog te bezoeken met mijn vriend. Deze stad staat absoluut bovenaan zijn lijstje. Ik ben nog nooit in Spanje geweest en ben ontzettend benieuwd naar het land.

4. Lissabon

Portugal is nog zo’n land waar ik nooit eerder ben geweest. Net als Rome en Barcelona ligt Lissabon aan het strand en die combinatie lijkt me echt heerlijk!

5. Kopenhagen

Als laatste op mijn lijstje staat Kopenhagen. Ik weet niet eens precies waarom, maar deze stad trekt mij al jaren..

Het leuke is dat ik zelf nog nooit aan Boedapest had gedacht totdat mijn vriend hier opeens mee kwam. Na wat online vooronderzoek was ik direct verkocht! Juist dit soort onverwachte tripjes zijn het leukst.

Welke stedentrips staan nog op jouw lijstje? Heb jij nog verrassende tips voor me? Ik ben erg benieuwd naar jouw favorieten!

โ™ฅ
Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

3 thoughts to “TRAVEL – 5 steden die ik graag wil bezoeken”

Reacties zijn gesloten.