Skip to main content
Milaan Favorieten

LIKES – Milaan favorieten

Vorig weekend bracht ik samen met mijn zusje door in het prachtige Milaan. Benieuwd naar mijn Milaan favorieten?

Favoriete winkelstraat: Corso Buenos Aires

Ons hotel zat aan een zijstraat van deze drukke winkelstraat. Corso Buenos Aires loopt over in de bekende winkelstraat uit de “Gouden Vierhoek” Corso Venetia. Een leuke bezienswaardigheid, maar in Corso Buenos Aires zijn de leuke, betaalbare winkels te vinden. Zelf scoorde ik bij …

Favorieten-Milaan-Navigli

Favoriete wijk: Navigli

De eerste dag brachten we door in de wijk Navigli. Geen hele grote wijk, maar zeker een bezoekje waard. Het zonnetje scheen heerlijk en dus hebben wij genoten van de mooie gekleurde huizen, de grachten en de gezelligheid op de verschillende terrassen.

Favorieten-Milaan-Amorino

Favoriete ijssalon: Gelateria Amorino

Ons lekkerste ijsje aten we de eerste middag bij Gelateria Amorino. Ik koos voor yoghurt, citroen en framboos. Allemaal hele frisse smaken. Extra leuk is dat dit ook het goedkoopste ijsje was tijdens ons bezoek aan Milaan. Wij waren zo enthousiast dat we op onze laatste dag hier speciaal een stuk voor zijn omgelopen. Yoghurt, citroen, mango en framboos bij Gelateria Amorino om ons weekend Milaan goed af te sluiten.

Favoriete Italiaanse gewoonte: Aperitivo

Toen we op onze eerste dag een drankje wilden doen aan het einde van de dag schrokken we flink van de prijzen. Zo duur? Pas later kwamen we erachter dat het in Italie normaal is om eind van de middag een drankje te doen met ‘aperitivo’. De drank is dubbel zo duur, maar je krijgt wel gratis hapjes! Aanrader!

Snapshot-Milaan08

Favoriete kerk: Basilica of Sant’Ambrogio

Milaan beschikt over heel wat kerken. Mijn favoriete kerk is die van Sant’Ambrogio. Van buiten niet heel bijzonder, maar van binnen een echte bezienswaardigheid.

Ben jij al eens in Milaan geweest? Ken je bovenstaande adresjes? Ik ben erg benieuwd naar jouw Milaan favorieten!
Handtekening-Nana

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIKES – Milaan favorieten”

Reacties zijn gesloten.