Skip to main content

Mission Nana

Het bereiken van je doelen tot een gezond en gelukkig leven! Mission Nana is een lifestyle blog met de focus op voeding en sport.

Over Nathalie

Dit ben ik: Nathalie (27). Afgestudeerd aan de opleiding Communicatie: Digitale Media. Op dit moment ben ik fulltime werkzaam op de Communicatie afdeling van een speler in de verzekeringswereld. Ik ben een dromer, optimist en een perfectionist. Gek op mijn familie, vriendje, vriendinnen en katten. Ik hou van schrijven en dat is dus ook wat ik doe op mijn blog Mission Nana.

Dagelijks houd ik mij bezig met mijn werk, bloggen en sporten (voornamelijk hardlopen en krachttraining). Bij deze sportieve levensstijl hoort ook gezonde voeding, iets waar ik erg geïnteresseerd in ben. Ik woon samen met mijn vriend en probeer tussen alle drukte door ook nog een goede huisvrouw te zijn.

Mijn sportverleden

Als kind was ik alles behalve sportief! Ik had een hekel aan schoolgym en was het type meisje dat huilend naar de kant ging, omdat ze weer eens een bal tegen haar hoofd had gehad. De afkeer tegen sport die ik hierdoor heb opgebouwd, heb ik gehouden tot aan mijn zeventiende. Toen ik op een warme zomerdag besloot dat het weer eens tijd werd om af te vallen trok ik een paar oude sportschoenen aan en ging “hardlopen”. Langzaam kreeg ik de smaak te pakken en nu is het sporten een van mijn grootste passies! Naast hardlopen heb ik ook het wielrennen en krachttraining ontdekt. Ik zie wat gezonde voeding en sport met mijn lichaam, en ook zeker met mijn geest doet. Het onzekere meisje met een afkeer tegen sport is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor iemand die geniet van een gezonde en sportieve levensstijl en hierdoor veel zelfverzekerder in haar schoenen staat.

Over Mission Nana

Waar schrijf ik dan over? Met name voeding en sport, omdat dit twee belangrijke onderwerpen in mijn leven zijn. Maar ook persoonlijke artikelen over mijn dagelijkse leven komen zo nu en dan voorbij.

Mijn doel met dit blog? Jou blij maken, inspireren en motiveren. Dit alles om het uiteindelijke doel te bereiken: een gezond en gelukkig leven.

Als je het leuk vind kan je mij ook volgen op Instagram, hier plaats ik dagelijks berichten en foto’s van mijn leven. Mijn blog is te volgen via Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *