Skip to main content

WISHLIST – Interieur woonkamer

Vorige zomer zijn we druk bezig geweest in het creëren van ons eigen plekje in ons nieuwe huis. Nu bijna een jaar later voel ik me helemaal thuis! Om onze woonkamer nog iets meer aan te kleden staan er nog wat items op mijn interieur wishlist…

Toen de zomer eenmaal begon hebben we het huis binnen een beetje gelaten voor wat het was, maar nu de herfst er weer aankomt en we weer vaker binnen te vinden zijn krijg ik toch weer behoefte aan meer warmte en gezelligheid in de woonkamer.

Koeienvacht – We hebben op dit moment nog geen kleed op vloer. Graag willen we een mooie koeienvacht in een beetje beige tinten. Iemand nog tips?

Schapenvacht
– Eerst wilden we een echt schapenvel, maar we zijn er achter gekomen dat deze best een beetje stinken… Dan maar een neppe variant voor op de hoekbank.

Hertengewei – Vorig jaar op vakantie zagen we in het restaurant van de camping een aantal prachtige geweien hangen. Nu is het helemaal hip.  Ik weet dat er veel van dit soort winkels zijn, maar waar vind ik deze in de omgeving?

Grote lijsten – Ik ben onze lange witte muren een beetje zat, daarom wil ik graag grote lijsten met mooie prints om de boel wat op te leuken.

Naast deze vier grote items ben ik ook altijd op zoek naar mooie, unieke, kleinere accessoires. Heb jij nog leuke webshop tips?

Wat staat er nog op jouw interieur wishlist?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl