Skip to main content
Tag 15 dingen

TAG – 15 dingen die niemand vraagt

Ik ben dol op tags.. Deze keer 15 dingen die niemand vraagt. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht? Ik probeer mijn kastdeuren altijd wel dicht te doen, want heb er een hekel aan als ze open staan (heb hier wel een handje van). Als ik eenmaal in bed lig ga ik er niet meer uit om ze dicht te doen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels? Nee eigenlijk doe ik dit nooit..

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt? Nee, dat is uberhaupt nog nooit in mijn hoofd opgekomen om te doen… Waarom?

4. Gebruik je to-do lijstjes? Ja! Ik kan niet zonder.. Als iets niet op mijn to do lijstje staat dan vergeet ik het 9 van de 10 keer. Mijn hoofd is één grote zeef. De applicatie die ik hier al maanden naar tevredenheid voor gebruik is Swipes.

5. Heb je sproeten? Nee heb ik niet (helaas).

6. Heb je ooit in de bosjes geplast? Als kind zeker wel ja! Tijdens (voor mijn gevoel) uren lange boswandelingen met mijn ouders. Want ja altijd de weg kwijt. Sinds ik iets groter ben niet meer gedaan.. Ik kan dat dus echt niet. Gelukkig heb ik nooit dorst en als ik een dag niet bij een toilet in de buurt kom drink ik gewoon bijna niet. Probleem ook opgelost.

7. Hoe groot is je bed? We slapen op een klein tweepersoonsbed van 160 cm breed volgens mij? Als we weer een keer gaan verhuizen zou ik graag direct geld steken in een goed nieuw bed.

8. Ben je lui? Nee ik ben niet lui. Ik zou best graag een dag lui willen zijn, maar mijn to do lijstje laat dit helaas niet toe. Ik ben altijd druk in mijn hoofd. Ook kan ik echt niet uitslapen, als ik in het weekend uitslaap is het half 9. Wel kan ik veel tijd verdoen met op de bank hangen, YouTube video’s kijken en Instagram of Snapchat.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert? Mijn huid (letterlijk). Sinds ik vorige week woensdag door de regen ben gefietst heb ik uitslag/exceem. Branderig en het kriebelt. Leek het een paar dagen terug eindelijk te verbeteren, werd ik vanochtend opeens wakker met rare rode uitslag op mijn bovenste oogleden. Ik word er niet mooier op..

10. Kauw je op pennen en potloden? Nee. Ook als kind heb ik dit nooit gedaan. Ik heb dit altijd vies gevonden. Ik weet nog dat sommige andere kinderen op de basisschool dit wel deden en dat soms de vulling van de pen kapot ging. Bah, bah.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was? Nee dit hadden wij ook niet in het dorp. Nu zit er een padvinders vereniging in het park achter ons huis en ik vind het er ontzettend schattig uit zien. Heerlijk toch die kinderen lekker buiten in de natuur. Ik denk alleen niet dat ik het als kind leuk had gevonden, daar was ik te netjes en verlegen voor.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms? Nee nooit meer.. Stiekem zou ik de film Frozen nog altijd wel eens willen zien, het komt er alleen niet van. Ook andere films kijk ik te weinig.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt? Heb ik een tijdje gedaan. Nu niet meer..

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is? Nee ik denk niet dat ik dit ooit heb gedaan. Als ik thuis sport doe ik tussendoor wel eens een dansje (of iets wat erop moet lijken), maar dan heb ik dus ook altijd muziek aan staan.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? Nee, waarschijnlijk heb ik dit wel geleerd voor mijn theorie-examen..

Ik heb deze tag overgenomen van Jennie from the blog. Vind je het leuk om de tag ook in te vullen doe dit dan zeker en laat het weten in een comment! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden.
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “TAG – 15 dingen die niemand vraagt”

Reacties zijn gesloten.