Skip to main content

PLOG – Maandag 1 september

Het is gedaan met mijn zomervakantie! Vandaag had ik mijn eerste stagedag als communitymanager. Natuurlijk was vakantie ontzettend fijn, maar ik had er toch ook wel ontzettend veel zin in toen ik vanochtend wakker werd..

photogrid2xplog1sep-1

De wekker ging vroeg!! Dat wordt nog wel even wennen de komende dagen! En dan lag die lieve Luna ook nog eens bij me!

photogrid2xplog1sep-2

Maar het lijkt erop dat het mooie weer eindelijk weer terug is! Ik ben dus blij! En ik heb toch best wel zin in mijn eerste stagedag!

photogrid2xplog1sep-3

Ik maak brood en neem fruit mee. Daarna maak ik een snel ontbijtje. Ik was echt ECHT van plan havermout te maken, maar zoals vaak was ik weer aan de late kant (wat doe ik toch altijd allemaal ‘s ochtends?) en moest ik dus best een beetje opschieten..

photogrid2xplog1sep-4

Mijn schaaltje Cruesli eet ik terwijl ik het Ontbijtnieuws kijk. Ook kan mijn ochtend niet beginnen zonder een kop thee.

photogrid2xplog1sep-5

En dan is het alweer tijd om op de fiets te stappen. Ondanks mijn goede voornemens moest ik snel fietsen, maar gelukkig had ik nog net even tijd om fietsenderweg deze mooie foto te maken van deze prachtige ochtend. En toen begon de reis richting Rotterdam.

photogrid2xplog1sep-6

Gelukkig ging de reis goed en kwam ik op tijd aan bij het stagebedrijf. Kijk eens wat een mooi plaatje.

photogrid2xplog1sep-7

Mijn werkplek voor de komende twintig weken! Ik heb er echt zin in! Het was best even wennen zo’n eerste dag. Aan het eind zat mijn hoofd dan ook echt wel vol van alle informatie. Maar het gaat zeker helemaal goed komen.

photogrid2xplog1sep-8

Rond 5 uur ging ik weer richting huis. Eenmaal hier heb ik snel mama’s prakje dat al klaarstond opgegeten. De maaltijd is misschien niet heel erg fotogeniek.. maar het is zeker wel erg lekker!

photogrid2xplog1sep-9

En toen was het natuurlijk weer tijd om naar het huis te gaan. De stukadoor is vandaag begonnen in de woonkamer en dat was dus even een ander gezicht! Weer eens wat anders he, dat groen! Ik ben erg benieuwd hoe het er straks uit komt te zien!

photogrid2xplog1sep-10

Eenmaal thuis heb ik trek en vind ik deze zak met berenchips die nog over was van mijn vaders verjaardag! Oeps.. niet zo gezond, maar precies waar ik zin in had! Ik tik deze blog en daarna ga ik nog even lezen! En dan is het bedtijd, want ook deze ochtend ging de wekker weer om iets over 6en.


Nathalie

 

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl

13 thoughts to “PLOG – Maandag 1 september”

Reacties zijn gesloten.