Skip to main content

PLOG – Fotodagboek donderdag 17 december

De laatste schooldag voor de kerstvakantie! Na maanden eindelijk weer eens een fotodagboekje. Benieuwd naar mijn dag? Kijk snel verder…

Plog-01
Jumm één van mijn favoriete ontbijtjes. Chocolademousse van avocado, banaan, cacaopoeder en chocolade eiwitpoeder. Aanrader! Omdat ik nog maar een halve banaan in huis had eet ik bij de chocolademousse magere kwark met stracciatella eiwitpoeder. Goede combi!

Plog-02
En natuurlijk een grote mok thee. De nieuwe ‘Hoe was jouw dag’ thee van Pickwick is super leuk bedacht. En nee ik heb nog geen complimentjes gegeven vandaag.. Oké de kans is wel erg groot dat ik Nala al zo’n 10x heb vertelt hoe lief ze is! Tijdens het ontbijten en thee drinken kijk ik YouTube video’s.

Plog-03
Waaronder deze vlog van Teni, één van mijn favoriete bloggers. Ik heb de hele ochtend les en neem mijn lunch mee. Het worden twee maisboterhammen met zuivelspread, runderrookvlees en een gekookt eitje. Dat wordt smullen straks.

Plog-05
Een make-upje is ook wel nodig. Ik draag nooit heel veel make-up, maar een beetje foundation, poeder en wat mascara kan nooit kwijt. Vorige week kocht ik deze Essence mascara weer. Nog altijd één van mijn favoriete budget mascara’s.

Plog-04
Dan is het tijd om richting de bus te gaan. Ik ren een stuk, omdat ik bang ben te laat te komen. Blijkt dat ik me heb vergis in de tijd. Nog 3 minuten wachten dus. Niet erg, want wat is de lucht prachtig!!
Plog-06
Voor een schoolproject hebben we video’s gemaakt. Vandaar dat ik zo druk was de afgelopen week.. dat editten!! We bekijken de video’s in een bioscoop. Gaaf! Gelukkig is onze video erg leuk geworden en moet iedereen lachen. Wij zijn blij. Als bedankje krijgen we een chocolademedaille. Jummm die gaat natuurlijk gelijk op.

Plog-07
Later vanmiddag heb ik een afspraak en om die tijd te overbruggen ga ik nog even de stad in. Ik twijfel of ik compressiekousen zal kopen voor het hardlopen.. Zou het helpen om mijn benen te ondersteunen? Ik ben erg benieuwd. Heeft één van jullie ervaring met compressiekousen? Laat het me weten!

Plog-08
Ook Rotterdam is in de kerstsferen. Met een kleine kerstmarkt en natuurlijk mooie etalages. Pas nu dringt het een beetje door dat ik kerstvakantie heb!! Mijn allerlaatste schoolvakantie! Hoe gek is dat?

Plog-09
Ik ga op zoek naar één van de winkels op mijn lijstje met winkels die ik nog eens wil bezoeken in Rotterdam. Keet Rotterdam, een hele leuke pop-up store met een cafe. Ik koop niets, maar stiekem zou ik alles wel willen hebben! Ben je in Rotterdam, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Plog-10
De Koopgoot. Super leuk dat hier nu ook een Forever21 zit. Herinneren jullie nog de anti koopgoot trap Hyves? Haha hier moet ik iedere keer weer aan denken als ik op die vervelende trap loop.

Plog-11
De Zara, één van mijn favoriete winkels. Ik pas wat leuke dingen en neem deze outfit mee naar huis. Een extra zwarte broek en een hele mooie groene trui. Blij mee! Ik vind groen altijd erg mooi staan bij mijn blonde haar. Wat is jouw favoriete winkel?

Plog-12
Ik eet een mandarijntje op het plein. Om mij heen zitten allemaal mensen patatjes van Bram Ladage te eten.. Wat ben ik toch gezond (meestal dan)! Het voordeel van een mandarijntje eten is dat die vervelende duiven hier geen interesse in hebben.

Plog-13
Ik kom net voor vijf uur thuis met enorme honger. Daarom besluit ik maar gelijk avondeten te maken. Mijn vriend gaat uit eten met zijn werk, ik ben dus alleen. Ik maak een snelle salade van bulgur, spinazie, light cottage cheese, kipfilet, een gekookt ei en komkommer. Ziet er misschien niet super mooi uit, maar wel lekker. Omdat ik dus alleen thuis ben eet ik op de bank en kijk ik weer Youtube video’s.

Plog-14
De rest van de avond drink ik heel veel thee. En kroel ik met Nala! Toch niet helemaal alleen thuis. Wat is het toch fijn om zo’n lief beestje in huis te hebben. Zoveel liefde.

Plog-15
Om half 9 is het dan eindelijk zover: de finale van Expeditie Robinson. Spannend. Het is altijd leuk om alle reacties van de deelnemers terug te zien. Voor wie was jij dit jaar? Anna, Amara of Oscar? Eigenlijk vond ik al deze finalisten erg leuk, maar als ik dan toch moest kiezen gunde ik het Anna het meeste.

Plog-16
Na Expeditie Robinson ga ik richting boven. Met dank aan de app Plant Nanny heb ik vandaag weer ruim 2 liter water gedronken. Ik pak nog even mijn nieuwe aankopen uit. Daarna kruip ik lekker in bed.

Ik heb echt een hele leuke dag gehad. En nu is het kerstvakantie! Eigenlijk heb ik nog geen idee wat ik de hele vakantie ga doen.. Zo druk gehad dat ik hier helemaal nog niet over heb nagedacht.

Hoe was jouw dag? Heb jij ook al kerstvakantie?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “PLOG – Fotodagboek donderdag 17 december”

Reacties zijn gesloten.