Skip to main content

PLOG – Donderdag 21 mei

Plog 21 mei
Het werd weer eens tijd voor een kijkje in mijn leven! Een dag als velen; sporten, studie, werken en genieten!

photogrid2xplog21-01
Ik begin mijn dag met een bananenpannekoekje! Het is moeilijk kiezen, maar ik denk toch wel mijn favoriete ontbijtje van dit moment.

photogrid2xplog21-02
Zeker in combinatie met een stukje gesmolten pure chocolade, een schepje kwark en nog wat plakjes banaan.

photogrid2xplog21-03
Daarbij hoort natuurlijk een grote kop thee en het ontbijtnieuws. Mijn standaard ochtendritueel.

photogrid2xplog21-04
Ook bekijk in mijn Bloglovin tijdlijn en lees ik op het gemakje wat blogs.

Bij een nieuwe uitzet hoort natuurlijk een weegschaal, maar tot vandaag had ik me nog niet verdiept in de mogelijkheden. Tijd dus om het boekje er eens bij te pakken! Na wat gepuzzel kom ik erachter hoe simpel het is en vanaf nu ga ik dus met enige regelmaat mijn vetpercentage en spiermassa meten. Interessant!

photogrid2xplog21-05
HIIT training! Ik moet toegeven dat ik eigenlijk niet heel veel zin heb, maar het zonnetje schijnt en dus is het eigenlijk best wel fijn. Iets minder gegeven dan vorige week, maar lekker gelopen. Een warming up van 5 minuten, dan 15x 30 seconden sprint, 30 seconden rust en ik eindig weer rustig. Afgelopen week ontdekte ik een stijle trap vlakbij ons huis, leuk om eens vaker te gebruiken tijdens mijn rondjes rennen. Eenmaal thuis spring ik snel onder de douche.

Plog 21 mei schooltas
Dan is het bijna tijd om richting school te gaan. Ik heb van 12:10 tot 13:50 uur les en dus maak ik een snelle lunch klaar voor op school (volkorenwrap met zuivelspread en rauwe ham) en pak ik mijn tas in.

photogrid2xplog21-07
Na een snelle snack en een kop thee (die ik na een paar snelle, veel te hete slokken achter moet laten) vertrek ik richting de bus.

photogrid2xplog21-08
Uiteindelijk mogen we na een uurtje les alweer naar huis. Frustrerend, want dit is al de derde keer deze week dat ik langer aan het reizen ben dan les heb.

photogrid2xplog21-09
Eenmaal thuis ligt er nog wat werk op me te wachten, dit duurt helaas langer dan ik had verwacht..

photogrid2xplog21-10
Pas rond half 5 vertrek ik samen met mijn studieboek en een ijsje richting de loungeset in de tuin. Ik moet nog twee hoofdstukken lezen voor de les van morgen. Helemaal niet zo erg met dit mooie weer.

‘s Avonds eten we gezellig in de tuin, waar we tot half 8 kunnen blijven zitten. Genieten na die regenachtige dagen. Ik ben vergeten een foto te maken van het avondeten, maar vriendlief roerbakte kip, groente en rijst.

photogrid2xplog21-11
In de tuin genieten we van het mooie weer en natuurlijk ons mooie uitzicht. Heerlijk om naar de kleine kalfjes te kijken.

photogrid2xplog21-12
Later op de avond zwemt familie zwaan langs. Wat een liefjes! Helaas is vader zwaan niet erg blij met de aandacht en durf ik niet dichterbij een foto te maken. Als het afkoelt gaan we naar binnen, waar ik nog snel de nieuwste aflevering van Sporno tv kijk! Ik moet die hip raises ook maar aan mijn workouts toe gaan voegen.

photogrid2xplog21-13
Hierna kijk ik nog gtst en de Wensboom, wat een mooi programma. Tijdens het tv kijken drink ik een thermoskan thee leeg. Vriendlief gaat aan de Japanse mix en ik heb heeeel veel wilskracht nodig om niet mee te snacken. Uiteindelijk ga ik voor een Snack a Jacks kaas, om toch ook iets te knabbelen te hebben. Ik kan weer trots op mezelf zijn!

photogrid2xplog21-14
Om half tien ben ik het zat (heb een beetje hoofdpijn) en vertrek ik richting bed. Eenmaal boven kom ik erachter dat er nog een was in de wasmachine zit.. Shit, die moet nog opgehangen worden.

photogrid2xplog21-15
Ik eindig mijn dag met mijn apps. Nog altijd mijn favoriete to do app Swipes en mijn nieuw aanwinst Fjuul. Kennen jullie deze apps?

photogrid2xplog21-16
Als ik eenmaal bezig ben ruim ik ook de slaapkamer en badkamer nog even op en kruip dan een half uurtje later alsnog mijn bedje in. Ik ben van plan te gaan lezen, maar beland op mijn Instagram tijdlijn. Zo leuk om oude foto’s terug te kijken en mooie momenten her te beleven. Kwart voor 11 val ik tevreden in slaap.


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “PLOG – Donderdag 21 mei”

Reacties zijn gesloten.