Skip to main content
Weekdagboek #28

LIFE – Weekdagboek #28

Wat een week!! Afgelopen woensdag moest ik mijn scriptie presenteren en verdedigen!! En o wat was ik zenuwachtig! Benieuwd hoe dit is afgelopen? Lees snel mijn nieuwe weekdagboek…

Maandag

Mijn maandag begin ik in de sportschool! Als ik thuis kom ligt er nog wat werk op me te wachten. Na de lunch ga ik aan de slag met het voorbereiden van de presentatie van mijn scriptie voor woensdag! Spannend!!

Weekdagboek-wk28-ma

Na het avondeten gaan we samen een rondje wandelen.

Dinsdag

Ik begin mijn dag opnieuw in de sportschool. Het trainen gaat weer lekker! Helaas krijg ik op de terugweg een regenbuitje over me heen. Kort, maar krachtig! Ik ben helemaal doorweekt!! Tijd voor een douche. De rest van de dag heb ik vrij gehouden om mijn presentatie voor morgen voor te bereiden.

Weekdagboek-wk28-di

Halverwege de middag merk ik dat de spanning begint te stijgen.. Hoofdpijn! We eten spring rolls! Jumm! Na het eten ga ik nog maar een rondje wandelen…

Woensdag

Na een onrustige nacht ben ik vroeg wakker… Ik ben gespannen!! Het gekke is alleen dat ik er absoluut niet tegenop zie, maar juist zoiets heb van kom maar op! Ik ben er klaar voor! Ik ga met de waterbus richting Rotterdam. Terwijl we varen oefen ik mijn presentatie nog een laatste keer. Een half uur te vroeg ben ik op school. Hier zijn de eerste meiden net klaar met hun verdediging! Ik ben aan de beurt. Op de vraag of ik het erg vind om iets eerder te beginnen antwoord ik volmondig nee! Hoe eerder hoe beter. Ik begin mijn presentatie en hierna vliegt de tijd voorbij! Totdat ik het kamertje uit moet en de docent en externe gaan overleggen. Spannend!! Gelukkig duurt het niet al te lang en mag ik snel weer naar binnen. Ik ben GESLAAGD! Met een 8 voor mijn presentatie!! Voor mijn scriptie had ik ook een 8, dus het gemiddelde laat zich gemakkelijk uitrekenen!! Aaaah!!

Weekdagboek-wk28-wo

Wat is dit gek! Voor de laatste keer sluit ik de computer af en loop ik het schoolgebouw uit. Buiten bel ik natuurlijk direct vriendlief en mijn ouders! Ik ben geslaagd!! Ook stuur ik berichtjes naar alle lieve vriendinnetjes die me al zo vaak succes hadden gewenst. Bedankt allemaal!

Weekdagboek-wk28-wo2

Ik heb afgesproken te lunchen met een vriendinnetje! Hier heb ik ontzettend veel zin in! Omdat ze in het buitenland woont heb ik haar al een jaar niet kunnen zien en mis haar altijd heel erg. We fietsen samen richting Bertmans. Hier kletsen we een hele tijd en genieten van het ontzettend lekkere eten. Dit is niet voor niets een hotspot! Om te vieren dat ik ben geslaagd koop ik voor mezelf twee ringen bij KEET. Ook een hele leuke aanrader. Samen gaan we eind van de middag met de waterbus richting huis. Tijd om weer afscheid te nemen. Stom!

Vanavond is de laatste bootcamp voor de zomerstop en ik besluit dan ook maar gewoon te gaan. Die scriptie vieren we later wel. Wel kookt vriendlief lekker voor me en komen mijn ouders nog even langs met een grote bos bloemen! Lief!! De bootcamp is fijn, het weer is perfect. Ik kan niet wachten tot het weer start.

Donderdag

Ik word wakker met enorme hoofdpijn! Ik heb last van spanningshoofdpijn. Meestal komt dit na iets spannend en aangezien gisteren best een spannende dag was rekende ik hier al op. Ik blijf lekker wat langer op bed liggen en besluit dan helemaal maar niet naar de sportschool te gaan. Er ligt nog wel wat werk op me te wachten, dus hier ga ik eerst maar mee aan de slag. Ook weet ik nog een wasje te draaien, op te hangen en stofzuig ik beneden.

Weekdagboek-wk28-do

Begin van de middag ga ik een rondje hardlopen! Dat gaat lekker. Heerlijk even mijn hoofd leegmaken! Ook komt mijn schoonmoeder nog langs met een prachtige bos bloemen! Wat word ik verwend.

Dan fiets ik richting mijn ouders. We eten gezellig bij mams en gaan daarna nog aan het werk (mijn ouders hebben een eigen bedrijf en ik onderhoud de website). Ik kom pas laat thuis en duik dan direct mijn bedje in.

Vrijdag

Als ik een uurtje later dan normaal mijn ogen open denk ik even dat ik me weer helemaal top voel. Eenmaal op de fiets richting de sportschool valt dit toch een beetje tegen. In de sportschool doe ik dan ook rustig aan. Alleen oefeningen waarbij ik niet mijn lichaam/hoofd hoef te bewegen dan maar. Dit gaat oké. Na een uurtje fiets ik terug naar huis. Gelukkig trekt halverwege de middag de hoofdpijn alsnog langzaam weg. Ik doe weinig de rest van de dag.

Zaterdag

Ik voel me weer helemaal top! Vandaag gaan we naar de Drunense Duinen. We komen net voor de middag aan en wandelen tot eind van de middag. Ik ben best versleten. Maar ja, we hebben dan ook 13 kilometer door de duinen en het bos geploeterd. Een fijne middag!

Weekdagboek-wk28-za

‘s Avonds maak ik voor het eerst tempeh klaar. Het is lekker, maar dit kan nog beter! Ook vandaag duik ik weer vroeg mijn bedje in. Ik ben gesloopt!

Zondag

Er staat opnieuw een leuke dag op de planning! Ik begin deze dag met een vriendinnetje in de sportschool. Training nummer vier! De tijd vliegt voorbij. Het is echt heel fijn om samen te trainen.

Weekdagboek-wk28-zo

Thuis ga ik aan de slag met het schrijven van blogs voor FGC. Dit is er de afgelopen weken een beetje bij ingeschoten. Eind van de middag vertrekken we richting Rotterdam. We gaan gezellig met beide gezinnen uit eten om te vieren dat ik ben geslaagd! We eten bij Minang Kabau aan de Kralingse Plas. Het is prachtig weer!! We vertrekken dus wat eerder en lopen eerst een rondje om de plas. Ik klets gezellig bij met mijn zusje.

Weekdagboek-wk28-zo2

Dan is het tijd om te eten! We kiezen een rijsttafel en eten onze buikjes helemaal vol! Aanrader!

En nu ben ik dus geslaagd! Wat een gek idee… Nooit meer naar school en dus op zoek naar een baan! Het dringt nog niet helemaal door..

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl