Skip to main content

LIFE – Weekdagboek #26

Sporten, bloggen, werken, wandelen en heel veel spanning, want deze week kreeg ik de schriftelijke beoordeling van mijn scriptie… Benieuwd?

Maandag

Ik kan vanochtend moeilijk wakker worden. Ik voel het korte nachtje van zaterdag op zondag. Later dan de bedoeling was sta ik in de sportschool.

Weekdagboek-wk26-ma

De training gaat goed! Ik voel me sterker worden. Yes! Vandaag staat er een dag thuis werken en bloggen op de planning.

Weekdagboek-wk26-ma2

Na het avondeten ga ik nog een klein rondje wandelen. Heerlijk als het zonnetje schijnt. Ik loop direct even langs de Turkse supermarkt voor linzen.

Dinsdag

Mijn benen zijn nog een beetje moe van de klap van zondag (stomme blessure), dus ik doe vandaag de rug en kuiten training. Het is best lekker weer en ik heb ontzettend veel zin om te wielrennen.

Weekdagboek-wk26-di

Daarom fiets ik na mijn training snel naar huis en verwissel mijn hippe Jogha tights voor mijn iets minder hippe fietsbroekje. Ik fiets in totaal 34 kilometer met een gemiddelde van 25,3 km/u. Waar ik de laatste kilometers echt heel hard voor heb moeten trappen. Heerlijk om even mijn hoofd leeg te maken. Ik hoor uiterlijk morgen of ik mijn scriptie heb gehaald en de stress is bijna niet meer te doen. Af en toe word ik er echt misselijk van! Proberen zo min mogelijk aan te denken.

Als ik later op de middag achter mijn laptop zit komt EINDELIJK de verlossende e-mail. Bij het verschijnen van de pop-up melding slaat mijn hart een slag over. Ahhh!! Gelukkig zie ik direct gefeliciteerd staan. Snel klik ik de mail open. Ik heb een 8!!! Aaaaaaahh! Yeah! Ik ben zo blij dat ik helemaal zit te shaken. Wow! IK HEB GEWOON EEN 8! Nu alleen nog verdedigen en dan is het klaar! Hoe spannend!!

Ondertussen is ook het nieuwe vliegengordijn is geleverd! Ik heb wat te doen de komende dagen…

Weekdagboek-wk26-di2

Als vriendlief eind van de middag thuis komt van zijn werk stelt hij voor om een hapje te eten om het te vieren. We kiezen een leuk restaurant in de omgeving. Een hele goede keuze, want het eten is echt heerlijk.

Weekdagboek-wk26-di3

Na het eten wandelen we nog een stukje langs het water. Wat een mooi uitzicht…

Woensdag

De vierde ochtend op rij… Ontbijten en dan naar de sportschool. Vandaag legday! Ahh.. Altijd zo zwaar. Eenmaal in de sportschool gaat mijn training eigenlijk best lekker. Ik sluit af met buikspieroefeningen.

Weekdagboek-wk26-wo

Thuis plof ik op de bank met een bak kwark en een nectarine. Zo lekker! Eind van de ochtend stap ik opnieuw op de fiets. Deze keer richting mijn mams.

Weekdagboek-wk26-wo2

Ik lunch gezellig daar. Daarna gaan we een rondje wandelen. ‘s Avonds maak ik een heerlijke curry! Jumm!

Donderdag

Om iets voor 7en gaat de wekker. Ik maak een lekker havermoutje en vertrek dan richting de waterbus. Om half 9 leggen we aan bij de Erasmusbrug. Vanaf hier fiets ik in een kwartiertje naar mijn werk. Ik ben altijd erg vroeg en wandel daarom nog een stukje.

Weekdagboek-wk26-do

Om 9 uur begint de werkdag. Ik heb een eindeloze to do lijst en mijn dag vliegt voorbij. Om half 6 zit ik weer op de waterbus richting huis. Eenmaal thuis heeft vriendlief weer heerlijk voor ons gekookt. De werkdag zit er nog niet op. Ik heb webcare dienst en houd de hele avond mijn laptop goed in de gaten.

Vrijdag

Vandaag ziet er hetzelfde uit als gisteren. Een dag op kantoor.

Weekdagboek-wk26-vr

Het enige verschil is dat mijn to do lijstje iets overzichtelijker is geworden (gelukkig maar) en dat ik na het avondeten nog even snel boodschappen in huis haal. Als mijn webcare dienst er om 10 uur op zit duik ik gelijk ben bed in. Ik ben gesloopt!

Zaterdag

Na twee lange dagen werken staat er vandaag weer iets leuks op de planning! We gaan winkelen in Rotterdam! Er moet zomerkleding gekocht worden… Het mag dan niets worden met de Nederlandse zomer, maar over 2 maanden hoop ik te vertrekken naar het mooie (en als het goed is wel zomerse) Bali en dan moeten we toch iets hebben om aan te trekken! Vriendlief scoort ontzettend goed. Ik ben erg blij met mijn nieuwe bikini.

Weekdagboek-wk26-za

Ook scoor ik deze mooie karaf met twee wiskeyglazen bij Sostrene Grene. Eind van de middag komen we thuis. We kunnen natuurlijk niet de hele eerste etappe van de Tour de France missen! ‘s Avonds komt er een vriend langs en kijken we gezellig voetbal.

Weekdagboek-wk26-za2

En o ja ik doe hiervoor nog een half uurtje buikspieroefeningen. Na bijna drie dagen niet sporten had ik hier wel weer zin in.

Zondag

Vanochtend gaat de wekker op tijd, want ik heb om 9 uur afgesproken met een vriendinnetje in de sportschool. Zin in! Al denk ik hier niet zo over als de wekker gaat. Het is gisteren best laat geworden, met dank aan de verlenging en penalty’s. Toch gaat de training super goed! Ik kan weer een aantal oefeningen net iets zwaarder uitvoeren! Yes! Als ik naar huis fiets begint het zonnetje al heerlijk te schijnen. Begin van de middag wandel ik nog een stukje.

Weekdagboek-wk26-zo

Vanmiddag en vanavond heb ik opnieuw webcare dienst. Ondertussen werk ik wat achter mijn laptop en schrijf ik deze blog. We eten ‘s avonds heerlijk buiten. Dat was te lang geleden! Ik mis de zomer…

De week is weer voorbij gevlogen! Hopen dat het zonnetje zich de komende week vaker gaat laten zien. Wat ik ga doen? Sporten, werken en heel hard werken aan mijn presentatie voor de verdediging van mijn scriptie die op 13 juli plaats zal vinden. Spannend! En o ja ik ga opnieuw winkelen. Leuk! Ik heb er zin in!

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl