Skip to main content
Weekdagboek #25

LIFE – Weekdagboek #25

De afgelopen week vloog voorbij! Het was een drukke, maar vooral een hele leuke week. Benieuwd?

Maandag

Deze week begin ik met een dag thuis. Na een ontbijtje fiets ik weer naar de sportschool.. dit begint een ritme te worden. Ondanks dat ik vrij ben probeer ik toch bijtijds in de sportschool te zijn. Ik train mijn armen en sluit af met buikspieren. Daarna fiets ik langs de supermarkt en ik loop even over de markt. Het regent al de hele ochtend, maar gelukkig niet heel erg hard. Meevaller. Eind van de ochtend ben ik thuis. Het is nog maar 11 uur, maar ik heb echt trek. Als ik mijn lunch op heb dan ga ik aan de slag in huis. Ik doe de was, ruim op, haal de stogzuiger door het huis en dweil de woonkamer.

Weekdagboek-wk25-ma

Ik eindig mijn dag achter mijn laptop met het schrijven van blogs.

Dinsdag

Daagje kantoor. Niet erg, want nog altijd is het regenachtig. De dag op kantoor vliegt weer voorbij voordat ik er erg in heb.

Weekdagboek-wk25-di

Ik ben pas om kwart voor 7 thuis. Super fijn dus als vriendlief al heeft gekookt.

Weekdagboek-wk25-di2

Na een regenachtige dag klaart het begin van de avond helemaal op. Om half 10 stap ik toch nog even naar buiten om een rondje te wandelen. De lucht is prachtig! Het is duidelijk te merken dat het de langste dag van het jaar is, want als ik tegen half 11 thuis kom is het nog altijd licht! Fijn!!

Woensdag

Vandaag staat er een sportieve en leuke dag met een vriendinnetje op de planning. We beginnen onze dag in de sportschool met legday! Oeff! Ik vind het echt super fijn om dit samen te doen, het zorgt voor een beetje afleiding. Ik heb een haat-liefde verhouding met legday. Na een pittige training en een douche stappen we in de bus richting Breda. Het is weer tijd voor een bezoekje aan Health Advies Breda. Verrassend genoeg is mijn vetpercentage gezakt, iets wat ik echt niet had verwacht. Mijn gewicht is wel gelijk gebleven, wat betekent dat ik meer spieren heb gekregen! Blij! We lopen wat rond in het centrum en lunchen bij In Kannen & Kruiken. De lunch krijg ik nog voor mijn verjaardag! Super lief! Ik geniet van twee boterhammen met kipgehakt.

Weekdagboek-wk25-wo

Halverwege de middag gaan we weer richting huis. Nog even wat werk en huishouden en dan ga ik aan de slag met het avondeten. Het is nog altijd heerlijk weer en we kunnen dus in de tuin eten. Ook tijdens de bootcamp schijnt het zonnetje uitbundig! Oef, dat zorgt voor een ontzettend zware bootcamp. Ik denk niet dat ik ooit zo uitgeput ben geweest na een circuittraining. Zweten!

Donderdag

Van Rotterdam naar Amsterdam. Vanochtend gaat de wekker voor een dag werken.

Weekdagboek-wk25-do

Geen lange dag, want halverwege de middag vertrekken we in de auto richting Amsterdam. Er staat een teamborrel in de agenda! We hebben een hele leuke middag/avond. Leuk om het hele team weer te zien. Ik geniet van alle hapjes en pizza. Jumm! Eind van de avond ben ik pas thuis. Ik duik gelijk mijn bed in.

Vrijdag

Na een lange dag gisteren kom ik vanochtend maar moeilijk op gang. Mijn fiets staat nog bij de waterbus. Die ga ik dus eerst ophalen.

Weekdagboek-wk25-vr

Pas halverwege de ochtend begin ik aan mijn workout bij Basic-Fit. Ach niet erg. De training gaat goed. De rest van de middag houd ik me bezig met het huishouden. Is weer hard nodig na drie drukke dagen.

Weekdagboek-wk25-vr2

Ik scoor deze handige smoothie maker bij de Lidl! Blij mee. Ook zie ik die ontzettend leuke sleutelrekje bij de Blokker. Ik baal een beetje dat het rekje koperkleurig is… Mooi, maar we hebben overal in huis roestvrijstaal en ik twijfel dus of dit leuk zal staan.

Zaterdag

Vandaag is er een plaatselijke wielerronde. Samen met paps en vriendlief gaan we even kijken. Op de racefiets natuurlijk. In totaal fietsen we 28 kilometer. Fijn! Dat was alweer veel te lang geleden! Helaas laat het mooie weer ons vandaag weer in de steek. Het regent een beetje, maar gelukkig valt het mee en komen we redelijk droog thuis. Snel kleed ik me om.

Weekdagboek-wk25-za

Om 4 uur worden we verwacht bij familie voor een BBQ. Jumm! We hebben een hele leuke avond, eten onze buikjes letterlijk rond en liggen pas om half 2 in bed.

Zondag

En dat merk ik vanochtend.. Oeff mijn hoofd voelt aan alsof ik een kater heb (niet eerlijk, want ik heb niets gedronken). Gelukkig knap ik iets op als ik richting de sportschool fiets. Mijn training gaat erg goed! Ik merk dat mijn armen sterker worden en kan zwaardere gewichten pakken! Yes! Mijn cardio besluit ik buiten te doen. Ik fiets naar huis en trek mijn nieuwe hardloopschoenen aan om een rondje te rennen. Helaas moet ik dit al snel opgeven. Mijn benen willen niet. Ik baal echt ontzettend. Soms denk ik dat ik nooit meer van die blessure af kom… Teleurgesteld wandel ik terug naar huis. Ik baal van mijn benen en van het feit dat hiermee ook mijn cardio in het water valt.

Weekdagboek-wk25-zo

Na een lekkere lunch besluiten we dan nog maar een rondje te wandelen. Ook fijn.

Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl