Skip to main content
Weekdagboek #24

LIFE – Weekdagboek #24

De afgelopen week leverde ik mijn scriptie in en begon mijn ‘vakantie’. Een gekke week die voorbij vloog. Ik moet nog even wennen aan mijn nieuwe ritme. Lees en bekijk mijn nieuwste weekdagboek.

Maandag

Mijn eerste vrije dag. Als de wekker gaat (vriendlief moet natuurlijk wel gewoon werken) stap ik gelijk uit bed met de bedoeling om rond een uur of 8 in de sportschool te staan. Helaas kondigt Buienalarm plotseling een fikse regenbui aan. Pff balen! Nu sta ik voor niets zo vroeg naast mijn bed.

Weekdagboek-wk24-ma1

Ik wacht tot de bui over is. Om 10 over 9 begin ik alsnog aan mijn workout. Terug naar huis regent het weer iets. Gelukkig stopt het snel. Ik wil namelijk direct even langs de markt. Zo fijn dat ik hier nu eindelijk tijd voor heb! Ik sla flink wat groente en fruit in. Voor tussen de middag maak ik tonijnburgers. Jumm!

Weekdagboek-wk24-ma2

Eenmaal thuis ga ik aan de slag in huis. Ik doe de was, ruim boven en beneden op en ga met de stofzuiger door huis. Heerlijk dat het eindelijk weer netjes is.

‘s Avonds boeken we eindelijk onze vakantie naar Bali! Zo ontzettend veel zin in!! Eind augustus vertrekken we… Ik ga nachtjes aftellen.

Dinsdag

Vanochtend sta ik wel lekker vroeg in de sportschool. Het is heerlijk rustig! Helaas regende het vanochtend ook weer en dus ben ik met de bus naar de sportschool gegaan. Het is legday! Ik heb het ZWAAR! Maar oeff ik zet door! Die tickets naar Bali werken motiverend. Ik sluit mijn workout af met een intervaltraining op de fiets. Hierna ben ik helemaal gesloopt. Ondertussen is het droog geworden en ik besluit terug naar huis te gaan lopen.

Weekdagboek-wk24-di

Best een afstand, maar helemaal niet erg. Ik loop langs mijn oude middelbare school. Zo gek om hier na 10 jaar weer te lopen. Wat gaat de tijd snel. Als ik thuis ben ruim ik de voorraadkast op (was heel hard nodig). Daarna ga ik aan de slag achter mijn laptop.

Woensdag

Onverwachts moet ik vandaag een dag werken bij het social media bureau waar ik vorig jaar stage heb gelopen. De komende weken werk ik twee dagen in de week op het kantoor in Rotterdam. Ik heb er zin in! Met de waterbus ga ik naar Rotterdam. Wat een fijn vervoer. Ik ben vroeg een wandel een stukje.

Weekdagboek-wk24-wo1

Om 5 uur sluit ik mijn laptop af en fiets terug naar de waterbus. Op de waterbus lees ik mijn boek uit. Haar Naam Was Hanah. Een aanrader. Eenmaal thuis kan ik zo aanschuiven. Vriendlief heeft gekookt.

Weekdagboek-wk24-wo2

Als ik mijn buikje vol heb gegeten ga ik me snel omkleden voor de bootcamp. Na alle regen van vandaag is het weer opeens omgeslagen. Het zonnetje schijnt volop en de bootcamp is erg leuk. Blij ren ik na afloop naar huis voor mijn bakje kwark.

Donderdag

Om 11 uur heb ik met klasgenootjes afgesproken op school om onze scripties in te gaan leveren! Spannend!! Maar ik heb er zin in. Je kan er maar vanaf zijn. Er is nu toch niets meer aan te doen. Voordat ik naar school ga fiets ik eerst naar de sportschool voor een workout. Fijn begin van een fijne dag.

Weekdagboek-wk24-do1

Dan vertrek ik richting Rotterdam. Het nadeel van dit mooie weer? Dat de brug steeds vaker open staat. Na het inleveren van onze scripties (letterlijk een last van mijn schouder) lopen we richting Rotterdam Centraal.

Weekdagboek-wk24-do2

We gaan De Trap beklimmen. Het zonnetje schijnt fel en met mijn zwarte truitje aan is het best warm. Ja komt allemaal door de zon en dat truitje, echt niet door mijn slechte conditie! Haha. We lopen het rondje bovenop het Groot Handelsgebouw en lopen dan weer naar beneden. Tijd om te lunchen! Ik eet een broodje pittige kip. Jummm..

Weekdagboek-wk24-do3

Nadat we afscheid hebben genomen loop ik nog een rondje door de stad. Ik heb korte broeken nodig! Gelukkig slaag ik hiervoor goed bij de H&M. Mijn planning is iets uit de hand gelopen en ik ben pas om 5 uur thuis.

Vrijdag

Er staat weer een daagje kantoor op de planning. Ik begin in een nieuw boek.

Weekdagboek-wk24-vr1

Ook vandaag ben ik vroeg en wandel ik een rondje. Toch motiverend die Jawbone, want normaal gesproken zou ik gewoon voor het gebouw gaan zitten wachten. Ik ga direct even langs de Jumbo om vriendlief blij te maken met zijn favoriete nootjes.

Weekdagboek-wk24-vr2

Op kantoor ben ik lekker druk bezig, dit zorgt ervoor dat de dag weer voorbij vliegt! Bizar. Om half 6 fiets ik door de stad terug richting de waterbus. Ik word altijd heel vrolijk van de sfeer die er heerst in de stad. Vraag me niet waarom.. Het is weekend!

Zaterdag

Ik ben al voor 7 uur wakker en dan is het balen als de sportschool pas om 9 uur open gaat. Toch stap ik al snel mijn bed uit. Ik draai een was, hang de was op en maak wat schoon. Voor ik het weet is het tijd om me om te kleden. Als ik de sportschool iets voor 9 uur binnen stap is het heerlijk rustig, helaas blijkt dit maar van korte duur. Ik heb afgesproken met een vriendinnetje. Gezellig! Na een uur trainen ben ik er klaar mee. Het is mij te druk. Onderweg naar huis haal ik nog wat boodschappen. Ook bij de supermarkt is het ontzettend druk.

Weekdagboek-wk24-za

Eind van de middag vertrekken we richting mijn ouders om vaderdag te vieren. Mams heeft heerlijk voor ons gekookt! Hierna kijken we met het gezin een film. Een fijne avond!

Zondag

Na maarliefst 9 uur slaap!! Een Jawbone record stap ik heerlijk uitgeslapen mijn bedje uit. Ik maak een lekker fris havermoutje en werk wat aan mijn blogs. Eind van de ochtend verruil ik mijn badjas voor een hardloopoutfit. Tijd om een rondje te rennen!

Weekdagboek-wk24-zo

Super blij kom ik thuis. Ik heb 4 kilometer kunnen hardlopen voordat ik even moest pauzeren, omdat mijn benen pijn gingen doen. Hierna loop ik nog één kilometer. Het is super lekker weer en ik wandel nog een stukje voordat ik terug keer naar huis.

‘s Middags hebben we een verjaardag. We zitten heerlijk in het zonnetje. We eten daar gezellig mee. Patatjes met snacks. Halverwege de avond komen we thuis. We moeten nog een reisverzekering afsluiten. Dit doen we en dan duiken we lekker ons bedje in.

Ik moet duidelijk nog even wennen aan mijn nieuwe en wisselende weekindeling. Donderdagavond kwam ik er bijvoorbeeld pas achter dat ik de afgelopen week helemaal geen blogs heb geschreven op Mission Nana. Oeps! Sorry daarvoor.

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl