Skip to main content
Weekdagboek #23

LIFE – Weekdagboek #23

De laatste week op kantoor waarin ik heb gewerkt aan mijn scriptie! Natuurlijk heb ik ook gesport en volop genoten van het mooie weer… En o ja veel food foto’s! Bekijk en lees mijn weekdagboek!

Maandag

Gisterenavond bezweek ik bijna onder het hele vakantie gevoel… Toch besloot ik even door te zetten en mijn bakjes met eten netjes klaar te maken en mijn sporttas te pakken. Vanochtend toen de wekker ging had ik hier gelukkig geen spijt van! Het is lekker weer en dan kost het toch heel wat minder moeite om je bed uit te komen.

Weekdagboek-wk23-ma1

Ik train een uur lang om vervolgens door te fietsen naar kantoor. Hier baal ik wel flink dat het weekend voorbij is. De scriptiestress neemt flink toe (nog 10 dagen tot de deadline). Ahhh het weekend kon ik heerlijk alles vergeten, maar nu weer terug in de realiteit. Lezen, lezen, verbeteren en nog een keer lezen.

Weekdagboek-wk23-ma2

Na het avondeten ga ik hardlopen! Vriendlief fietst gezellig mee en ik heb er ontzettend veel zin in.. Valt dat even tegen als mijn benen helemaal niet willen. Flink teleurgesteld zet ik mijn horloge stil op 3 kilometer. De laatste kilometers loop ik naar huis. Wat dan weer geen straf is met dit mooie weer! Trouwens dit was pas de eerste keer dat ik ben wezen hardlopen in korte broek! Dat voelt dan wel weer goed!! Een enorme bak protein fluff dient als troostvoer…

Dinsdag

Bleeegh in tegenstelling tot gisteren kruipt de dag vandaag voorbij.. Ik ben mijn ochtend niet gestart in de sportschool (rustdag), maar lekker lui met een bakje havermout op de bank.

Weekdagboek-wk23-di

Ik was vroeg op kantoor, wat gelukkig betekent dat ik ook vroeg weer weg mag. Uit mijn werk haal ik gelijk boodschappen en ik maak een lekker maaltje klaar wat we heerlijk in de tuin op eten. Na het eten loop ik nog een klein rondje, de rest van de avond doe ik niets meer…

Woensdag

Na een rustig daagje gisteren heb ik vanochtend weer zin om naar de sportschool te gaan. Toch kost het openen van mijn ogen moeite. Ook in de sportschool lijk ik nog half te slapen, want ik doe langer over alle oefeningen dan ik gewend ben.

Weekdagboek-wk23-wo1

Toch doe ik het met plezier en fiets ik met een goed gevoel richting kantoor. Juist nu de deadline van mijn scriptie dichterbij komt vind ik het heerlijk om mijn dag te beginnen met een workout en even helemaal nergens aan te denken. Ik heb geen deadline stress als in haal ik het wel, maar meer als in is het wel goed genoeg?! Spannend.

Weekdagboek-wk23-wo2

Na een dag op kantoor heb ik zin om vanavond te bootcampen! Met dit heerlijke weer is het dubbel zo fijn om buiten te zijn. Na de bootcamp ga ik nog een stuk wandelen.

Donderdag

Mijn vrije dag en ook de laatste dag dat het zonnetje gaat schijnen voorlopig! Nog even flink genieten dus!

Weekdagboek-wk23-do1

Maar eerst lekker wakker worden met een bak havermout, een bezoekje aan de sportschool en dan aan het werk. Halverwege de middag kan ik alle taken die ik niet door kan schuiven naar later afvinken en verhuis ik met mijn boek naar de tuin. In het zonnetje is het flink warm!

Weekdagboek-wk23-do2

Na een uurtje hou ik het dan ook niet meer uit en besluit ik een wandeling te gaan maken. Mijn Jawbone heeft me de afgelopen dagen al flink wat fijne stappen laten zetten! Ook vandaag maak ik weer aardig wat kilometers. We eten ‘s avonds lekker in de tuin en blijven hier zitten totdat het te koud is. Ik ga dit missen! Hopen dat het mooie weer snel weer terug komt.

Vrijdag

Als een duf konijn stap ik mijn bed uit. Gelukkig staan al mijn spullen al klaar, anders was ik vanochtend zeker spullen vergeten. Tijd voor mijn vierde (en laatste) workout in de sportschool van deze week. Het is mijn laatste dag op kantoor en daarmee zeer waarschijnlijk ook de laatste keer dat ik voorlopig om 7 uur in de sportschool sta. Een gek idee. Ik train mijn schouders en rug! Als ik richting kantoor fiets begin ik eindelijk een beetje wakker te worden. Dat is maar goed ook, want vandaag hoop ik mijn scriptie af te ronden!! Spannend.

Weekdagboek-wk23-vr1

Mijn bedrijfsbegeleidster heeft mijn scriptie doorgelezen en geeft me vandaag feedback. Best een beetje spannend. Gelukkig is ze erg positief. Dat geeft vertrouwen! Heb ik af en toe wel nodig! Ik weet dat het goed is, maar maak me toch altijd druk.. Nog een laatste keer lees ik het bestand door en dan is het tijd om het los te laten en de printer aan het werk te zetten. Met aan flink pakket aan papier stap ik eind van de middag de deur uit… Heel gek om deze periode achter me te laten.

Weekdagboek-wk23-vr2

Halverwege de middag fiets ik met een flinke stapel aan papier richting huis. Ik wil even mijn hoofd leegmaken en ga lekker een stuk lopen. Daarna maak ik avondeten. Mijn “schoonmoeder” eet gezellig met ons mee en we zitten tot halverwege de avond in de tuin.

Zaterdag

Weekend! Of eigenlijk een soort van “vakantie”… Is dit vakantie? Ik weet het niet. De komende week hoef ik alleen mijn scriptie nog maar in te leveren en dan is het afwachten tot ik uitslag krijg! Aahhh!! Help. Haha, maar nu even alles los laten en genieten van mijn vrije tijd.

Het regent de hele ochtend… We gaan op zoek naar vliegtickets en ik bak een mueslibrood. Pas om half 3 kom ik van de bank om mijn badjas te verruilen voor een normale outfit. Ik ga wandelen! Het is weer is weer helemaal opgeknapt en ik loop aardig wat kilometers.

Weekdagboek-wk23-za

‘s Avonds heb ik met een vriendinnetje afgesproken om een drankje te doen. We zitten tot 11 uur op het terras en kletsen gezellig bij.

Zondag

Opnieuw een rustige dag.. Gelukkig is het weer vandaag iets beter. Al drie dagen eet ik hetzelfde ontbijt, wortelhavermout! Eind van de ochtend ga ik dan ook lekker een rondje rennen. Het gaat redelijk. Maar pff wat is het weer wennen aan die warmte! Al na een paar minuten heb ik het warm en ontzettende dorst. Het laatste stuk gaat heerlijk en ik kom dan ook als een gelukkig meisje weer thuis.

Weekdagboek-wk23-zo

We zitten nog heerlijk een paar uur in de tuin. Het zonnetje schijnt dan wel niet echt, maar de temperatuur is prima. ‘s Middags doe ik niet veel. We kijken televisie en ik lees in mijn boek. ‘s Avonds maak ik weer eens falafel! Jumm.. Jammer als het weer op is!

Het was een rare week! Mijn scriptie is afgerond (een heel gek, maar vooral fijn gevoel) en ik heb veel gewandeld (die 10.000 stappen blijven toch een uitdaging). De komende week hoef ik niet meer naar kantoor, dat is even wennen! Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl