Skip to main content
Weekdagboek

LIFE – Weekdagboek #20

Het Pinksterweekend, Killerbody Dieet trainingen, het Women’s Health Fit For Summer festival en de start van een nieuw avontuur.. Benieuwd naar mijn week? Lees snel verder!

Maandag

Het is Tweede Pinksterdag (lees: een extra zondag). Ik ben weer vroeg wakker en maak een lekker havermoutje voor mezelf klaar. Door mijn weekend Milaan heeft het huis lichtelijk last van achterstallig onderhoud. Vandaag staat er dus een daagje huishouden op de planning. Ik begin met het uitzoeken van de was. Helaas heb ik geen droger en duurt het dus nog wel even voordat ik die berg met vuile was heb weggewerkt. Hierna gaan we aan de slag in de tweede slaapkamer (studeer/sport kamer). We hebben twee weken terug een mooie, grote spiegel gekocht bij Ikea die een plekje moet krijgen. De kamer is de afgelopen weken vooral gebruikt om rommel in te gooien en er moet dus nog wat gebeuren. We gaan aan de slag en zo’n 1,5 uur later hebben we opeens weer een mooie en vooral ruime kamer. Nu snel de spiegel ophangen en dan mijn sportspulletjes weer netjes uitstallen.

De hele bovenverdieping is weer netjes en we ploffen tevreden op de bank. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar een geschikte vakantiebestemming. Heb jij nog tips? We zijn er aardig uit waar we dit jaar heen willen, nu alleen nog beslissen wanneer en hoe en wat.. Ik vind dit altijd maar lastig. Dat zoeken naar tickets en accommodaties.

Vorige week kreeg ik via #FITGIRLCODE het aanbod om met een nieuw avontuur te starten. Ik ga de komende maanden begeleid worden in mijn fit journey! Super spannend. Bij de start van dit proces horen een aantal opdrachten, waar ik vandaag ook mee aan de slag ga.

Dinsdag

Helaas zit het weekend er vandaag alsnog op. Het voelt als een maandag, het goede nieuws is alleen dat het morgen alweer woensdag is! Ik begin de werkweek in de sportschool met een armentraining. Die gaat lekker!! Woehoe. Wat geeft dat toch een goed gevoel.

Weekdagboek-wk20-di

Ook de rest van de dag ben ik super productief. Ik werk mijn interviews uit en voeg zo flink wat woorden toe aan mijn scriptie. Het einde komt nu snel in zicht en dat is fijn en tegelijkertijd doodeng.

Woensdag

De drie dagen kantoor die deze week gepland staan kan ik mooi combineren met drie keer sportschool voor het werk. Ook deze dag begin ik dus om 7 uur bij Basic Fit. Legday! Alweer! Voor mijn gevoel is de spierpijn van vorige week nog maar net over… Als wakker word heb ik zin in de dag en ik spring dan ook kwart over 6 energiek uit bed. Halverwege de dag op kantoor daalt mijn energielevel helaas flink en zit ik met een duf hoofd achter mijn computer. Toch weet ik er een aardig productieve dag van te maken. Ik sluit mijn computer vroeg af, want ik ga gezellig bij mijn ouders eten. Het is hun trouwdag. Wat ben ik toch dankbaar dat mijn ouders al 26 jaar samen gelukkig zijn!

Weekdagboek-wk20-wo

Mama heeft haar heerlijke biefstuk salade voor ons gemaakt met als afsluiter een heerlijk toetje. Bananenijs met een stukje brownie (balans). Als ik mijn buikje heb rond gegeten is het tijd voor bootcamp! Helaas is het niet zo fijn zonnig als gisterenavond, maar het blijft droog. Hierna ben ik zo ontzettend op dat ik na een bak kwark en een warme douche direct mijn bed in duik.

Donderdag

Mijn lievelingsdag (op de zaterdag en zondag na dan he), een dag thuis. Wat breekt dat de week toch fijn! Zo komt het weekend weer razendsnel dichterbij. Ik ben vroeg wakker, lees nog even in mijn boek (The Girl on the Train) en stap dan mijn bed uit voor een grote bak havermout.

Weekdagboek-wk20-do

De ochtend werk ik achter mijn computer. Eind van de ochtend ben ik het zat en ga ik een rondje hardlopen. De vorige keer ging het zo goed dat ik nu besluit 7x 3 minuten te rennen. Het gaat super en ik kom na 5 kilometer vol adrenaline thuis! Wooehoe! Wat kan ik toch gelukkig worden van een fijn stukje rennen. Het ging zo goed dat ik aan het begin opgeschrikt werd door het trillen van mijn horloge.. O ja, ik moet een minuut lopen. Dan is het tijd voor lunch en om boodschappen te halen. De komkommers zijn in de aanbieding! Mijn gezonde verslaving!

Weekdagboek-wk20-do2

Samen met een vriendinnetje bezoek ik Health Advies Breda. Ik had hier al zoveel over gelezen dat ik toch ook wel nieuwsgierig was geworden. We rijden met haar auto richting de stad en wandelen door het centrum naar het pand van Health Advies Breda. Hier worden we direct aardig geholpen. Ons vetpercentage wordt gemeten en we krijgen advies over onze voeding. Mijn vetpercentage is aanzienlijk lager dan ik had verwacht! Wauw. Health Advies Breda is echt een aanrader. Wil je gratis voedings- of trainingsadvies? Breng dan zeker even een bezoekje! Hierna bezoeken we wat winkels en drinken we een theetje in de stadstuin van In Kannen en Kruiken. Nog zo’n fijne aanrader! Ik wil binnenkort echt weer eens een dag naar Breda, want dat is veel te lang geleden.

Vrijdag

Het is lang geleden dat ik “zoveel” dagen in de week op kantoor door heb gebracht, maar er moet toch ooit een einde komen aan mijn scriptie en dus typ ik ook vandaag weer lekker door. Maar zoals ook de andere dagen begin ik mijn dag in de sportschool. De laatste training van de eerste fase van het Killerbody Dieet boek!

Weekdagboek-wk20-vr

De dag op kantoor vliegt voorbij. Thuis ga ik direct aan de slag met de vegatarische linzencurry die voor vanavond op de planning staat. Jumm! Na het avondeten haal ik snel nog wat boodschappen voor het weekend. Later op de avond komen er vrienden langs.. Ik lig pas laat op bed! Oeps!

Zaterdag

Yeah het is weekend! En ik heb naar deze dag uitgekeken, want vandaag ga ik samen met een vriendinnetje naar het Women’s Health Fit For Summer Festival! Ondanks dat ik laat naar bed ging ben ik toch 6 uur al wakker.. Ik maak een grote bak havermout klaar, want ik ga het nodig hebben.

Weekdagboek-wk20-za1

De reis naar Amsterdam gaat voorspoedig en om 11 uur zijn we bij het Fit For Summer Festival. Hier krijgen we het programma.

Weekdagboek-wk20-za2

De eerste workout is apenkooien, ‘s middags boksen en als afsluiter volgen we een les bootcamp. Tussendoor krijgen we een heerlijke lunch. Een combi die ik zeker thuis nog eens ga maken.

Weekdagboek-wk20-za3

We hebben een super leuke dag, maar een uitgebreider verslag van het festival plaats ik later op #FITGIRLCODE. Als ik ‘s avonds thuis kom ben ik zo moe dat ik al op de bank in slaap val.

Zondag

Na een vermoeiende dag gisteren ben ik van plan deze zondag heerlijk lui te besteden. Ik ben weer om 6 uur wakker, maar val toch weer in slaap tot een uur of half 9. Ik had het nodig.

Weekdagboek-wk20-zo

Het is een heerlijke luie zondag. Ik ontbijt met een stapel pannenkoeken, kijk YouTube, schrijf blog en maak foto’s voor bij de blogs en op Instagram. Maandag start een nieuw avontuur. Ik ga aan de slag metย StrongFit! Binnenkort lees je hier meer over op #FITGIRLCODE..

En zo is er alweer een week voorbij gevlogen! Gelukkig komt er ook een hele fijne week aan, want aankomende donderdag is mijn verjaardag! Met het ouder worden word ik steeds minder blij, maar ik houd wel van een feestje. Hoe was jouw week? Heb je voor de komende week nog leuke dingen gepland staan?
Handtekening-Nana

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl