Skip to main content
Weekdagboek #19

LIFE – Weekdagboek #19

Op maandagochtend wakker worden in het mooie Milaan en dan het “gewone leven” weer op moeten pakken.. Met gezond eten, sporten en mijn scriptie.

Maandag

Maandagochtend werden we voor de laatste keer wakker in het mooie Milaan. Hoe onze dagen hier waren zie en lees je in mijn Milaan snapshot diary.
Weekdagboek-wk19-ma

Pas rond een uur of 11 komen we thuis. Ondanks dat ik onzettend verlang naar mijn eigen bedje kan ik niet snel in slaap komen. Gelukkig ben ik morgen nog een dag vrij.

Dinsdag

Ik ben te vroeg wakker naar mijn zin. Toch kom ik niet meer in slaap en dus zit ik redelijk vroeg beneden aan mijn ontbijt. Dat is even wennen na die heerlijke uitgebreide hotelontbijtjes van de afgelopen dagen. Toch vind ik het ook weer fijn om gezond te eten. Ik heb flink hoofdpijn en hang de hele ochtend op de bank, totdat ik eind van de ochtend boodschappen moet gaan halen. Ik wandel richting de supermarkt. Fijn even wat frisse lucht!

Weekdagboek-wk19-di

Ook ‘s middags doe ik weinig. Ik kan het niet opbrengen.. Vroeg naar bed en morgen weer een nieuwe dag!

Woensdag

Het lijkt wel alsof ik een interne wekker heb! Om 6 uur word ik wakker.. Toch gek, want de afgelopen dagen sliep ik toch meestal wel tot een uur of 8. Ik heb stiekem best wel zin om te sporten. Het is nu bijna een week geleden dat ik mijn laatste bezoekje aan de sportschool bracht. Alle oefeningen gaan goed en ik stap tevreden op mijn fiets richting kantoor. Met trillende armen plof ik op mijn bureaustoel. Het minder leuke gedeelte van het normale leven… Verder aan mijn scriptie. Ik begin het best een beetje zat te worden, maar de deadline komt nu ook snel dichterbij! Zo spannend!!

Weekdagboek-wk19-wo

Het zonnetje schijnt buiten heerlijk en ik kan dus niet wachten tot ik ook naar buiten mag. Vanavond weer bootcampen! Vriendlief heeft eten gemaakt. We eten spring rolls in de tuin. Jummm!

Donderdag

Na één dag werken is het alweer mijn “thuiswerkdag”. Heel fijn, want opnieuw is er mooi weer voorspeld. Het lijkt de afgelopen weken iedere keer op donderdag het beste weer van de week te zijn! Mij hoor je niet klagen! We willen graag gaan fietsen en stippelen ‘s ochtends een route uit. De route gaat richting Den Haag langs de kust omhoog (en vervolgens natuurlijk weer terug). Het zonnetje schijnt volop, maar het waait ook flink. In de duinen is het dus flink ploeteren om vooruit te komen, maar het is het waard! Wat zijn de Nederlandse duinen toch mooi.

Weekdagboek-wk19-do

In totaal fietsen we 65 kilometer. Een super fijne middag!

Vrijdag

De laatste dag kantoor van de week en dan staat er weer een lang weekend voor de deur! Zo vliegen de weken voorbij! Ik start mijn dag weer in de sportschool met legday!

Weekdagboek-wk19-vr

De dag op kantoor gaat snel voorbij en ik ben lekker aan het werk aan mijn scriptie. Toch ben ik ontzettend blij als het 5 uur is geweest en ik naar buiten mag. De hele dag heeft het zonnetje heerlijk geschenen en ik wil daar ook nog even van genieten. We eten buiten in de tuin.

Zaterdag

Weekend. Na slechts twee dagen op kantoor zou je het misschien niet denken, maar ik ben eraan toe. Helaas is de temperatuur keihard naar beneden gegaan. Ik ben vroeg wakker en zorg dat ik iets over 9 uur in de sportschool ben voor mijn derde en laatste training van deze week. Het gaat echt lekker!! Begin van de middag doen we samen boodschappen voor de week.

Zondag

Het is vandaag eerste Pinksterdag, maar omdat ik en mijn zusje vorig weekend in Milaan zaten hebben we Moederdag gemist. Dat moeten we natuurlijk goed maken en daarom vieren wij vandaag Moederdag. De ochtend sta ik in de keuken om een toetje te maken en een cake te bakken. Dan is het tijd om op te ruimen. Ik geef de keuken een flinke schoonmaakbeurt en ruim de woonkamer op.

Weekdagboek-wk19-zo

Het is nog altijd regenachtig weer, maar ik wil toch nog even naar buiten. Een hele dag binnen zitten vind ik maar niets. Een klein rondje hardlopen. Als ik de deur uit stap ben ik best een beetje zenuwachtig, mijn benen hebben namelijk best wat te verduren gehad in Milaan. Gelukkig gaat het boven verwachtingen goed! Blij mee! Eind van de middag komen mijn ouders en zusje. Ik duik de keuken in om gezonde broodjes hamburger te maken. We eten gezellig en kijken daarna foto’s van Milaan.

Het was weer een fijne week. Nog één vrije dag en dan zijn alle vrije dagen voorlopig op. Nog een paar weken doorbikkelen om een top scriptie te schrijven…
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl