Skip to main content
Weekdagboek #17

LIFE – Weekdagboek #17

De afgelopen week hoefde ik maar 1,5 dag te werken en was er dus vooral heel veel tijd om leuke dingen te doen. Een middag Amsterdam, de Jogha pop-up store, winkelen in Rotterdam en veel sportieve activiteiten..

Maandag

Ik ben vanochtend weer wakker voordat de wekker gaat en besluit vast mijn bed uit te gaan. Ik ben zo vroeg bij Basic-Fit dat ik voor de deur moet wachten tot die open gaat. Eenmaal binnen ga ik aan de slag met de eerste training uit het Killerbody Dieet boek. Ik train mijn biceps, triceps en borst. Ik doe iedere set vier keer, om zo nog met een uur klaar te zijn. Er moet ook nog gewerkt worden. Gelukkig maar een ochtendje, want vanmiddag heb ik vrij. Ik fiets richting huis, pak mijn spullen en vertrek dan richting Amsterdam. Hier heb ik afgesproken met een vriendinnetje. Helaas regent het flink door en dus moeten we weggedoken onder de paraplu door de straten van Amsterdam lopen. Eenmaal aangekomen in de Huidenstraat duiken we snel naar binnen bij Goodies, waar we gezellig een theetje doen. Eind van de middag breekt toch het zonnetje nog door! Kunnen we mooi mijn nieuwe camera testen.

Weekdagboek-wk17-ma1

Een mooi plaatje schieten bij de mooie grachten is niet moeilijk, maar ik ben blij! Dan lopen we terug naar de Huidenstraat waar de VIP opening van de Jogha pop-up shop is. Wat een mooie collectie heeft Aranka met haar team weer neer weten te zetten! Ik ga snel een bestelling plaatsen. In de pop-up shop zijn heerlijke hapjes en drankjes en klets ik gezellig met de #FITGIRLCODE meiden.

Weekdagboek-wk17-ma2

Totdat het alweer tijd is om terug te lopen richting Amsterdam CS. Hier koop ik snel een wrap bij de AH to go en dan komt de trein al aanrijden. Ook de overstap op Dordrecht gaat soepel en ik ben om half 10 thuis. Snel maak ik wat te eten voor morgen en dan duik ik mijn bed in. Helaas kan ik moeilijk in slaap komen, waardoor ik pas ver over middernacht richting dromenland ga.

Dinsdag

Ik heb ontzettend slecht geslapen en het valt niet mee om netjes mijn bd uit te stappen om kwart over 6. Mijn eerste hele en direct laatste dag op kantoor van deze week. Zo gaat de week helemaal ontzettend snel. Ik begin deze dinsdag in de sportschool (scheelt veel tijd met fietsen als ik dit voor het werk kan doen). Vandaag staat Killerbody training nummer twee op de planning. Gisterenavond kwam ik erachter dat ik per ongelijk een workout van fase 2 heb gedaan. Oeps. Vandaag wel een workout van fase 1; Quadtriceps, hamstrings en kuiten. Ook vandaag haal ik het niet om binnen een uur alle oefeningen te doen en dus sla ik de laatste twee oefeningen voor de kuiten over. Misschien beter ook gezien mijn blessure. Rust!

Weekdagboek-wk17-di

Eenmaal op kantoor tel ik de uren af tot het einde van de middag, ik kijk uit naar de komende dagen! Heerlijk even vrij. Gelukkig gaat de dag redelijk snel.

Nog even een spierpijn update om de dag mee af te sluiten.. De spieren in mijn zij doen nog pijn van de workout van afgelopen zondag, mijn armen bewegen gaat steeds moeizamer door de workout van gisterenochtend en ik ben benieuwd hoe mijn benen er morgenochtend aan toe zijn als ik wakker word… Misschien blijf ik de komende dagen wel verplicht in bed.. Haha!

Woensdag

Het is Koningsdag! Helaas is het weer nog altijd bagger slecht.. Eind van de ochtend ga ik samen met vriendlief een rondje hardlopen. Voor ons allebei een eerste hersteltraining. Nu ook hij geblesseerd is kunnen we gezellig samen op gaan bouwen. We rennen vijf keer drie minuten. Het gaat redelijk goed! Ik ben tevreden.

Weekdagboek-wk17-wo

Verder heb ik heb eigenlijk geen zin om iets nuttigs te doen en hang dus een beetje op de bank. Ik kijk de livestream van 538 waar mijn zusje bij aanwezig is. Ondertussen speel ik wat met mijn telefoon. Eind van de middag besluiten we het er toch op te wagen en nog even een braderie op te zoeken. Al snel staan we onder รฉรฉn van de kraampjes te schuilen voor de regen/hagel die uit de lucht komt vallen. Snel gaan we terug naar de auto.. Geen geslaagd uitje. Jammer, want ik hou altijd wel van de sfeer rondom Koningsdag.

Weekdagboek-wk17-wo2

Ik speel wat met mijn nieuwe camera en lees verder in het Killerbody Dieet boek. Zoveel leerzame info!

Donderdag

Vanochtend heb ik met een vriendinnetje afgesproken een les Bodypump te volgen. Ik heb dit een tijd lang meerdere keren in de week gedaan (laatste keer is wel weer even terug), voor haar is het de eerste keer. Ik ben benieuwd of ze net zo enthousiast gaat zijn over de les als ik ben. Voor de les duiken we nog even de sportschool in. Dan is het tijd voor de les. Oeff! Valt dat even tegen. Ik merk echt dat ik het hoge aantal herhalingen niet meer gewend ben. Wel vind ik het fijn weer eens een les te volgen, want ik leer van de instructrices weer ontzettend veel over de juiste houding tijdens het doen van de oefeningen. Zo belangrijk!

Weekdagboek-wk17-do

Als de les is afgelopen ga ik snel douche en dan word ik bij de sportschool opgepikt door mijn moeder en zusje. We gaan gezellig winkelen in Rotterdam. Mijn zusje wil graag een zonnebril kopen, maar eenmaal bij de Bijenkorf word ook ik spontaan verliefd.. Ik twijfel heel lang, maar besluit het toch maar te doen! Spontaan koop ik een nieuwe zonnebril! Niets voor mij kan ik je vertellen. We lunchen bij de Beer. Lekker!

Vrijdag

Mijn extra vrije dag begin ik feestelijk met pannenkoeken en de nieuwe Runnersworld. Ik kijk wat video’s op YouTube en ga dan aan de slag in huis. Ik maak de keuken grondig schoon, doe de was en haal boodschappen in huis. Na de lunch ga ik voor hersteltraining nummer twee. Ik ren opnieuw vijf keer drie minuten. De laatste drie minuten gaan goed en ik besluit er vijf van te maken. Ik zet de teller stil op 3,2 kilometer en heb minder last van mijn onderbenen dan woensdag. Hierna doe ik nog een HIIT training in het park. Na 10 minuten oefeningen moet ik stoppen, omdat ik nu toch last krijg van mijn benen. Oeps, misschien was dit niet zo verstandig. Toch was het een fijne workout. Ik sluit dit sportieve half uurtje af met 50 push ups en voltooi hiermee de push up challenge!!

Weekdagboek-wk17-vr

Zaterdag

De wekker gaat vroeg op deze zaterdagochtend! Niet erg, want er staat weer een leuke workout op de planning. Ik heb met een vriendinnetje afgesproken naar de sportschool te gaan. Voor mij staat training nummer drie uit het Killerbody Dieet boek op de planning. Schouders en rug.

‘s Middags brengen we een bezoekje aan Ikea. Ik koop een grote spiegel (eindelijk!) en nog wat kleine prullaria (er is altijd wel iets wat je kunt gebruiken bij Ikea).

Weekdagboek-wk17-za

Eind van de middag fietsen we nog langs Hornbach en Karwei. We willen graag een parasol in de achtertuin, maar weten nog niet zo goed wat verstandig is om te kopen. Ook moet buiten alles geverfd worden en moeten er dus een kleurtje gekozen worden. Naast de Karwei zit de kringloopwinkel, waar ik twee leuke items scoor.

‘s Avonds komt een vriendinnetje langs. We drinken thee en kletsen gezellig bij.

Zondag

De laatste vrije dag alweer.. Maar niet getreurd, want er staan maar drie dagen kantoor op de planning. Vrijdag vlieg ik namelijk samen met mijn zusje naar Milaan! Ontzettend veel zin in!

Weekdagboek-wk17-zo

Het is 1 mei en het lijkt er eindelijk op dat de lente weer terug komt. Super fijn, want nu kan ik deze week toch nog een rondje maken met de racefiets. Extra leuk is het dat vriendlief weer mee kan.

Weekdagboek-wk17-zo2

We fietsen uiteindelijk 44 kilometer. De rest van de middag brengen we door in de onze mooie achtertuin. Ik met mijn nieuwe zonnebril, een heerlijk drankje en mijn ereader. Perfect. ‘s Avonds schrijf ik wat blogs en dan ga ik vroeg naar bed..

Ik moet nog even kijken hoe ik het doe met het weegdagboek van de komende week. Van vrijdag tot en met maandag ben ik namelijk in Milaan.

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIFE – Weekdagboek #17”

Reacties zijn gesloten.