Skip to main content
Weekdagboek #13

LIFE – Weekdagboek #13

Het was echt een heerlijke week! Tweede Paasdag, maar twee dagen kantoor en een prachtige lentedag als afsluiter! Benieuwd hoe mijn week was? Je leest het in dit weekdagboek.

Maandag

Het is tweede Paasdag, heerlijk zo’n dag extra weekend! Ik lig weer lekker lang in bed en maak dan pannenkoekjes als ontbijt. Genieten! Ik voeg foto’s toe aan Weekdagboek #12 en doe dan een thuisworkout. Ik maak een combi van de laatste twee abs circuit trainingen uit de BBG.

Weekdagboek-wk13-ma

Zwaar!! Hierna werk ik nog wat achter mijn laptop. Eind van de middag gaan we naar mijn schoonouders, waar we Chinees halen. Lekker! Mijn plan was om vanaf vandaag weer volle bak Fit Girl te zijn.. Dit ongezonde eten schopte mijn plan dus een beetje in de war. Gelukkig heb ik overdag mezelf goed in weten te houden, wat ervoor zorgt dat ik niet ontevreden naar bed ga. Wel ga ik heel vroeg naar bed! Heerlijk hoor.

Dinsdag

Ik lig te dromen als de wekker gaat en word hierdoor helemaal niet lekker wakker. Ken je dat, dat je zo’n naar gevoel overhoud aan een droom? Gelukkig is het gestopt met regenen en kan ik als ik eenmaal mijn bed uit ben en sportkleding aan heb droog naar de sportschool fietsen. Ik heb het zwaar vanochtend. Misschien doordat de klok een uur vooruit is gegaan? Dat het nog donker is als ik weg ga maakt het er niet makkelijker op. Toch weet ik in de sportschool een uur vol te maken en ik fiets dus tevreden door naar mijn werk. Hoe moeilijk het ook was, ik heb het toch maar weer gedaan!

Weekdagboek-wk13-di

Deze week ben ik maar twee dagen op kantoor en de dag gaat dus best snel, het idee dat ik morgen weer “weekend” heb heeft hier misschien iets mee te maken?

Woensdag

Vandaag geen dag op kantoor, maar wat uurtjes school. Opzich prima, want dit betekend dat ik lekker op tijd thuis ben vanmiddag. Op school bespreken we in de klas onze afstudeerervaringen.

Weekdagboek-wk13-wo1

Rond 2 uur ben ik thuis. Fijn, want die uurtjes kan ik mooi gebruiken om het huisje weer eens op te ruimen en te stofzuigen (komt nooit een einde aan). Eind van de middag komt een vriendinnetje langs. We wandelen 5 kilometer langs de molens.

Weekdagboek-wk13-wo2

Hierna eten we gezellig samen, want na het eten is het weer tijd voor bootcamp! De eerste keer dat het nog licht is en dat bevalt prima! Na een douche en bak met kwark duik ik tevreden mijn bed in.

Donderdag

Thuiswerken. Omdat het een rare week is met al die vrije dagen besluit ik vanochtend nog maar een bezoekje te brengen aan de sportschool. Om half 8 stap ik bij Basic Fit binnen. Ik zet mijn armen flink aan het werk.

Weekdagboek-wk13-do

Eenmaal thuis spring ik snel onder de douche, maak een grote bak havermout en haast me dan naar de kapster. Het is de hoogste tijd om die dunne punten eraf te laten knippen. Hierna haal ik direct wat boodschappen.

Weekdagboek-wk13-do2

De rest van de dag ben ik thuis aan het werk. Het Body & Fit pakketje is bezorgt en als proef zit deze nieuwe smaak erbij! Ik ben benieuwd!

Vrijdag

Na twee dagen thuis staat er vandaag weer een kantoordag gepland, die ik begin in de sportschool. Iets over 7en stap ik binnen voor een benen/billen workout. Ik train een uur en fiets dan door richting kantoor. De dag op kantoor vliegt voorbij. Ik stuur de eerste versie van het literatuur onderzoek van mijn scriptie door naar mijn begeleidster en het is nu dus wachten op feedback. Altijd spannnend.

Weekdagboek-wk13-vr

Het is prachtig weer en ik ben dus blij als ik eindelijk op de fiets richting huis stap. Ik heb zin in het mooie lente weekend wat is voorspeld. Mijn “schoonouders” eten gezellig bij ons. ‘s Avonds kijken we de finale van The Voice Kids en dan val ik vroeg in slaap.

Zaterdag

Weekend! Helaas is het bewolkt als ik wakker wordt en lijkt ook de rest van de dag het weer niet veel beter te worden. Iedere keer als ik mijn weerapplicatie open lijkt het weerbericht slechter te worden (sorry, misschien moet ik hier gewoon mee stoppen haha).

Weekdagboek-wk13-za

Eigenlijk wilde ik vandaag de eerste kilometers op de racefiets maken, maar dit besluit ik naar morgen te verplaatsen. Hopende op beter weer. Wel ga ik aan de slag in huis, doe boodschappen (koop een fietsbel voor op mijn racefiets) en schrijf blogs.

Weekdagboek-wk13-za2

‘s Middags bak ik een gezonde worteltaart. Een prima zaterdag dus. Voor het avondeten probeer ik een nieuw recept. Zoete aardappel met kikkerwerten uit de oven van Fitbeauty.nl.

Zondag

Ik slaap uit tot een uur of 8 en ga een half uurtje later mijn bed uit om pannenkoekjes te maken. De zondag begint goed. De ochtend vermaak ik me met het kijken van YouTube video’s en het schrijven van blogs. Heel langzaam lijkt het zonnetje door te breken! Als ik begin van de middag naar buiten stap is het gewoon warm!

Weekdagboek-wk13-zo

Ik maak de eerste kilometers op de racefiets samen met paps. Onwijs genieten! In totaal fiets ik ruim 31 kilometer. Eenmaal thuis plof ik achter in de tuin op de loungeset met de Runner’s World. De uren vliegen voorbij.

Weekdagboek-wk13-zo2

‘s Avonds doe ik niet veel meer. Na het avond eten ruim ik de keuken op, zet mijn bakjes klaar met eten voor morgen overdag en kruip dan lekker op de bank.

Wauw wat heb ik genoten van die ene middag lente! Dit maakt mijn lentekriebels er zeker niet minder op! Ik kan niet wachten om te mogen genieten van meer van dit soort mooie dagen.

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl