Skip to main content
Weekdagboek week 12

LIFE – Weekdagboek #12

Het is officieel lente! Ik kan niet wachten tot het zonnetje vaker schijnt, de lammetjes geboren worden en de bermen weer vol bloemen staan. Benieuwd hoe mijn week was? Je leest het in dit weekdagboek.

Maandag

Gisterenavond lag ik gelukkig vroeg in bed en dus was ik vanochtend al iets voordat mijn wekker ging uitgerust wakker. Na wat geknuffel met Nala stapte ik 6:10 uur uit bed. Sportkleding aan, tas pakken en gaan. Vanochtend wil ik weer een benentraining proberen. Mijn schenen/kuiten lijken weer aardig tot rust gekomen. Gelukkig heb ik geen last tijdens mijn training. Na drie kwartier besluit ik te stoppen (rustig aan) en de laatste 15 minuten te besteden aan mijn buik. Eenmaal op kantoor aangekomen ga ik aan de slag met het uittypen van interviews. Een niet erg spannend, maar prima werkje op de maandag. Zo gaat de tijd lekker snel.

Weekdagboek-wk12-ma

Er staat een schaaltje met paaseitjes waar ik er twee van snoep tijdens het wachten op de thee. Voor vanavond heb ik ook nog een taartje ingepland staan. Er is best veel taart over na de verjaardag. Een nadeel als je zelf een feestje geeft, dan zit je met de restjes. Gelukkig helpt Myfitnesspal me om toch nog tevreden mijn dag af te kunnen sluiten.

Dinsdag

Vandaag is mijn lieve vriendje jarig! Vanavond gaan we gezellig samen uit eten, maar eerst staat er weer gewoon een daagje werken op de planning. De ochtend gaat snel, in de middag tel ik de uren af tot het 5 uur is. Snel fiets ik naar huis! Ik heb ontzettend veel zin om uit eten te gaan, maar eerst moet vriendlief nog 10 km hardlopen (die marathontraining he). Bikkel.

Weekdagboek-wk12-di

We eten bij Happy Italy. Ik kies een pasta met tomatensaus, grote garnalen, Spaanse pepertjes, champignons en peterselie. Jumm een hele goede keuze. Met een (veel te) volle buik ploffen we niet veel later in bed. Het was een fijne avond.

Woensdag

Deze woensdagochtend begin ik in de sportschool. Als ik ‘s ochtends op de fiets stap maken de fluitende vogeltjes me vrolijk ik heb er weer zin in! Ik train een uur lang mijn armen en vertrek dan snel richting werk.

Weekdagboek-wk12-wo1

Ik heb aardig wat feedback op de inleiding van mijn scriptie (stress) en voor verbeteringen door.

Vanavond maak ik een nieuw recept. Met een nog volle buik ren ik richting de bootcamp (altijd laat). Iedere bootcamptraining is heel anders, wat het lekker uitdagend maakt. Die van vanavond is tot nu toe mijn favoriet!

Weekdagboek-wk12-wo

Na de bootcamp heb ik energie voor 10 en ik ga dus pas laat slapen. Niet erg want morgen hoef ik niet vroeg op.

Donderdag

Eigenlijk bevalt het wel dat donderdag mijn thuiswerk dag is. Zelf zou ik eerder kiezen voor een dag die tegen het weekend aanvalt, maar dit onderbreekt wel fijn de week. Vandaag is er wielrenkleding in de aanbieding bij de Lidl en dus stap ik vroeg op de fiets voor mijn boodschappen.

Weekdagboek-wk12-do1

Hierna vertrek ik richting het gemeentehuis om een paspoort aan te vragen. Eerst moeten er pasfoto’s gemaakt worden. Wat een feest. Mijn identiteitsbewijs verloopt de komende maand en aangezien ik de komende 10 jaar toch verder hoop te komen dan Europa is het tijd voor een paspoort!

Weekdagboek-wk12-do

De rest van de dag werk ik achter mijn laptop en ik ruim het huisje een beetje op. De nieuwe Runners World valt op de mat! Oeps ik ben nog niet eens begonnen in die van vorige maand. Van het weekend maar eens tijd voor maken. ‘s Avonds kijk ik de Passion. Een mooi verhaal met alle gebeurtenissen van de laatste tijd.

Vrijdag

De laatste dag voor een lekker lang weekend. Ook deze vrijdag begin ik braaf in de sportschool. Toen ik net begon keek ik nog uit naar mijn trainingen, nu moet ik er de avond van te voren niet teveel over na denken. Als de wekker gaat gewoon mijn bed uit en gaan. Eenmaal onderweg heb ik geen moeite meer. Tijdens en vooral na mijn training voelt het super! Daar doe ik het voor. Ik begin ik te merken dat ik sterker word en dat geeft ook nieuwe motivatie! Ik doe vandaag een full body training. Mijn armen moeten nog bijkomen van woensdag en ik wil mijn benen een beetje sparen voor morgen, want dan staat er een uurtje spinning op de planning.

Op kantoor voer ik de laatste aanpassingen door aan de inleiding van mijn scriptie (nu goedgekeurd, yeah!) en daarna werk ik aan het stuk theorie onderzoek.

Zaterdag

Ik heb met een vriendinnetje afgesproken een lesje spinning te volgen. Half 10 zitten we op de spinningfiets. Ik heb dit nog maar één keer eerder gedaan en heb het behoorlijk zwaar. Aan de ene kant leeg, maar aan de andere kant ook vol energie stap ik van mijn fiets af. We duiken nog even de sportschool in, maar houden het snel voor gezien.

Weekdagboek-wk12-za

Hierna fietsen we naar het winkelcentrum, waar ik twee lekkere theetjes scoor bij De Tuinen en enorme avocado’s op de markt. Hier word ik blij van. Kijk het verschil met de avocado die ik bij de Albert Heijn heb gekocht!!

‘s Middags ga ik in huis aan de slag. Vriendlief in de tuin. Ik kan niet wachten tot we weer heerlijk van onze prachtige tuin kunnen gaan genieten! Kom maar door met dat mooie lenteweer! De avond besteed ik lekker lui op de bank en in bed.

Zondag

Het is 1e Paasdag. Ik begin mijn dag rustig en kom pas laat uit bed. Met een lekker wortelhavermoutje en een flinke kop thee begin ik mijn dag.

Weekdagboek-wk12-zo1

Hierna begin ik met het uitzoeken van de foto’s voor het foto album van onze zomervakantie in Turkije. De weersverwachtingen voor vandaag waren behoorlijk slecht, maar het zonnetje schijnt en dus ga ik na de lunch een rondje wandelen. Dan loop ik nog een klein gedeelte van al die calorieen die ik vandaag naar binnen werk eraf.

Weekdagboek-wk12-zo2

Halvewege de middag vertrekken we richting mijn ouders. We gourmetten met mijn familie en schoonouders. Erg gezellig! Met een volle buik van al het lekkere eten kruip ik ‘s avonds mijn bedje in.

Weekdagboek-wk12-zo3

Morgen heerlijk nog een daagje extra weekend. Heb jij nog plannen voor deze 2e Paasdag?

Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIFE – Weekdagboek #12”

Reacties zijn gesloten.