Skip to main content
Weekdagboek

LIFE – Weekdagboek #11

Deze week vloog weer voorbij. Begin van de week was ik alleen thuis. Niet gezellig, maar ik ben wel lekker productief geweest. Benieuwd naar mijn week?

Maandag

Geen normale kantoordag voor mij. Halverwege de dag word ik op school verwacht en dus maak ik me thuis nuttig. Ik zet mijn wekker om 7 uur werk eerst een uurtje in bed. Dan verhuis ik met laptop naar beneden. Waar ik na een lekker bakje havermout nog aardig wat van mijn to do lijstje wat af te strepen. Tevreden vertrek ik eind van de ochtend richting Rotterdam.

Weekdagboek-wk11-ma

Als ik halverwege de middag thuis kom eet ik snel wat om vervolgens op de fiets te springen richting Basic-Fit. Ik ben iets te snel, want onhandig als ik ben glij ik uit op de trap. Au. Gelukkig hou ik er alleen een blauw plek aan over. Het is prachtig weer en dat half uurtje fietsen is dus zeker geen straf. Ik train mijn armen, buik en doe nog wat cardio. Ik ben vandaag gestart met een 30 dagen push-up challenge. Daarna fiets ik door richting mijn ouders. Vriendlief is voor zijn werk de komende dagen op pad en dus eet ik vandaag gezellig bij paps en mams. Na het eten drink ik nog een kopje thee en dan word ik fijn thuisgebracht door paps. Eenmaal thuis maak ik me nog even nuttig tot het alweer 10 uur is geweest. Na alle uurtjes die ik vorige week tekort ben gekomen wil ik nu op tijd naar bed. Tegen 11 uur val ik in slaap.

Dinsdag

Mijn wekker gaat vanochtend weer om 6:10 uur. Na wat geknuffel met lieve Nala (ik ben gelukkig niet helemaal alleen thuis) hijs ik mezelf direct in mijn sportkleding. Ik eet een plak bananenbrood en vertrek weer richting de sportschool. Mijn benen/billen zijn weer aan de beurt. Ik probeer twee nieuwe oefeningen. Het blijft een beetje ongemakkelijk dat gekluns.. Maar het is zo ontzettend rustig vanochtend, een beter moment komt er niet. Dan is het weer haasten richting kantoor. Hier gaat de dag gelukkig erg snel voorbij. Als de klok kwart over 5 aantikt is het tijd om naar huis te gaan.

Weekdagboek-wk11-di

Ik eet vanavond alleen en maak een heerlijk feestmaal voor mezelf klaar. Ook ruim ik beneden ons huisje lekker op. Wat voelt het toch altijd fijn als het netjes en schoon is! Waarom kan ik dat toch nooit lang zo houden?

Ik heb me voorgenomen voor even wat strenger voor mezelf te zijn. Het sporten gaat lekker, maar ik snack echt weer te veel tussendoor. Na de afronding van de FGC Guide hoopte ik dit patroon zelf vast te houden. Toch schiet het maken van een planning er steeds bij in. Niet de bedoeling! Ik moet mezelf (niemand anders doet het) dus weer even streng toespreken. Als ik zelf maar geloof dat ik het kan en het weer een dag goed gaat krijg ik er vanzelf meer vertrouwen in. De eerste stapjes zijn het moeilijkst. Gewoon niet zo snel toegeven!

Woensdag

Omdat ik vanochtend dus niet naar de sportschool ga kan ik wel iets langer in bed blijven liggen. Maar ook ben ik een half uurtje eerder op kantoor. Ideaal, want vanavond staat er weer een uur bootcamp op het programma. Dat gaat pittig worden, want die benentraining van gisteren heeft er goed ingehakt! Spierpijn!! Ook verwacht ik vriendlief eind van de middag weer thuis. Ik ben dus blij als ik kwart voor 5 mijn computer af kan sluiten. Iedere bootcamples is anders en dus is het altijd afwachten wat er op de planning staat. Het is mooi weer en ik heb er zin in! Als de klok over 1,5 week vooruit gaat dan is het gewoon nog licht tijdens onze training.. Hoe fijn is dat?! Na een lekkere kettlebell training van een uur, een warme douche en een heerlijk bakje kwark duik ik tevreden mijn bedje in.

Donderdag

Mijn “vrije” dag. De afgelopen avonden ben ik extra productief geweest en niet voor nieuws, want vanmiddag staat er een hele leuke training op het programma in de Vondelgym. Een flinke reis, maar ik besloot die toch te maken. Eind van de middag word ik samen met een medeblogger van #FITGIRLCODE in Amsterdam verwacht. Ik wandel van centraal station naar mijn bestemming. Ondertussen scoor ik nog 3 tops bij Forever21 en drink ik een theetje met een lagere schoolvriendinnetje. Een super speeddate van een kwartiertje, maar leuk om elkaar weer even te zien.

Weekdagboek-wk11-do1

Eenmaal bij de Vondelgym aangekomen worden we verwelkomd door het Skullcandy team, dat deze workout organiseerde ter introductie van de nieuwe oordoppen. We krijgen een pittige bokstraining van 3-voudig K1 kampioen Remy Bonjasky. Die weet wat trainen is.

Weekdagboek-wk11-do2

Een uur na de workout heeft mijn hoofd nog de kleur van een tomaat! Maar wauw wat is boksen lekker! Na een hapje en drankje vertrek ik moet een goedgevulde goodiebag terug naar huis. De reis was het meer dan waard! Gelukkig loopt de reis voorspoedig, zo voorspoedig dat ik pas om 8 uur tussendoor wat te eten kan scoren. Oeff dat had ik nodig! Ik slaap ontzettend lekker deze nacht.

Vrijdag

Laatste daagje kantoor voor deze week. Ik merk dat mijn lichaam moe is van alle trainingen en heb erg veel last van mijn scheenbenen. Die stomme pijn. Vanochtend sla ik mijn bezoekje aan de sportschool verstandig over en blijf ik lekker wat langer in bed liggen. Oef werken op de vierde verdieping is soms best zwaar! De dag op kantoor gaat redelijk snel voorbij! Fijn, want ik heb weer zin in het weekend!

Weekdagboek-wk11-vr

Het is vandaag Nationale Pannenkoekdag! Vanochtend genoot ik van een snel en simpel bakje havermout, maar voor vanavond staan alsnog de pannenkoeken op het menu. Altijd lekker toch!

De afgelopen dagen ben ik trouwens weer lekker bezig met eten. De knop is om en dat wil ik nu graag zo houden. Als ik net in bed duik zie ik dat ik de 10 push ups die voor vandaag op de planning stonden nog niet heb gedaan. Bedje weer uit dus en braaf die 10 push ups doen. Het gaat me steeds makkelijker af!

Zaterdag

Wat is het toch altijd heerlijk wakker worden op zaterdag. Ik slaap uit tot 8 uur. Voor mij is dit best laat. Om half 10 sta ik in de sportschool. Ik heb weer flink last van mijn schenen/kuiten en daarom geen benentraining vandaag. Ik zet mijn armen maar weer een uurtje aan het werk, hierna plak ik er nog een kwartiertje buikspieren aan en ik sluit of met een intervaltraining en cooling down op een hometrainer.

Weekdagboek-wk11-za

‘s Middags ga ik aan de slag in huis. Ik ruim alle kleding op die verdeeld over de badkamer en slaapkamervloer ligt, was alle sportkleding en weg die stapel met strijk weg. De zaterdagavond besteden we lekker burgelijk met z’n drietjes op de bank.

Zondag

Aanstaande dinsdag wordt mijn vriend 27 jaar en dat vieren we vanmiddag voor onze naaste familie. Voor hem staat er eerst nog een 35 kilometer lange run op het programma (de laatste lange duurloop voor de Rotterdam marathon.

Weekdagboek-wk11-zo1

Ik ga ondertussen in de keuken aan de slag. Ik maak een kwarttaart en bak appeltaart. Oef wat een werk! Appeltaart maken is niet helemaal mijn ding.

Weekdagboek-wk11-zo2

Gelukkig is de taart goed gelukt! Na een gezellige middag met familie ploffen we op de bank. De laatste aflevering van Divorce. Hierna duiken we weer vroeg ons bedje in. Morgenochtend gaat de wekker weer om 6:10 uur.

Vandaag niet bepaald gezond gegeten. Niet erg, morgen wil ik de draad gewoon weer oppakken!

Hoe was jouw week?

Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIFE – Weekdagboek #11”

Reacties zijn gesloten.