Skip to main content

LIFE – Weekdagboek #1

Mijn eerste weekdagboek van 2016! Weinig sporten, veel rust, school en een leuke nieuwe uitdaging! Kijk en lees mee wat ik de afgelopen week meemaakte..

Maandag
Na twee weken kerstvakantie begint vandaag het normale leven weer. Het is een heel gek idee dat hiermee ook de laatste drie lesweken van waarschijnlijk mijn hele leven zijn ingegaan. Iets wat best vaak door mijn hoofd schiet, maar toch niet echt doordringt. Het laatste blok van de minor gaat over gedragsverandering. Erg interessant! ‘s Avonds maak ik opnieuw een recept met boerenkool, stiekem best lekker.

Dinsdag
Gisterenavond kreeg ik het gekke idee om mijn hardloopkleding vast naast mijn bed klaar te leggen. Er was vanochtend dus geen ontkomen meer aan toen 6:50 uur de wekker ging. Stiekem vind ik dit eigenlijk best leuk om te doen. Helaas kwam ik erg teleurgesteld thuis na 4 ontzettend moeizame kilometers. Pff een dieptepunt. Meer rusten dus maar weer.

Weekdagboek-01

Na een snelle douche en een lekker ontbijtje vertrok ik richting school voor een gastcollege over nudging. Al een paar dagen had ik ontzettend veel zin om weer eens een bezoekje aan de Primark te brengen en dat doe ik dus na school. Eigenlijk is dit gewoon het beste om alleen te doen. Ik scoor onder andere deze leuke sloffen (nu al mijn beste koop van 2016) en een zwart hardloopjasje (had ik echt nodig).

De avond hebben we weer heerlijk op de bank doorgebracht met de Walking Dead. Heb jij deze serie al gezien? Wij zijn net begonnen aan seizoen 5.

Woensdag
De dag begint vroeg met een voorbereidingsles op het afstuderen. Spannend! Als ik eind van de ochtend thuis kom ga ik direct even langs de Lidl voor boodschappen. Het magere gehakt is in de aanbieding en dus besluit ik mijn vriend weer eens blij te maken. Ik speel de perfecte huisvrouw en braad gehaktballetjes. Daarvoor schrijf ik nog wat blogs, morgen heb ik namelijk een belangrijke afspraak. Ook deze avond kijken we weer de Walking Dead.

Donderdag
Vandaag beginnen we “al” om half 10, wat betekend dat ik ‘s ochtends niet veel meer kan doen. Ik moet namelijk een uurtje reizen om op school te komen. Na de les krijgen we onze cijfers van de vorige periode! Een mooie afsluiting van deze eerste schoolweek, want we hebben weer goed gescoord!

Om 2 uur heb ik een afspraak op het kantoor van #FITGIRLCODE. Voor wie het nieuws van vrijdag gemist heeft; ik word de nieuwe #FITGIRLCODE blogger en mijn account werd vandaag aangemaakt. Heel gek om mijn eigen naam dan echt online te zien staan. Thuis warm ik snel de extra gehaktballetjes op die ik gisteren maakte, hierbij maak ik een tomatensaus en eten we gestoomde broccoli en bulgur. We kijken één aflevering van de Walking Dead en gaan dan om een uur of 10 al naar bed. Moe!

Weekdagboek-02

Vrijdag
Ik heb weekend! Helaas ben ik al kwart voor 7 wakker.. Misschien gisteren toch iets te vroeg gaan slapen? Ik blijf wel nog lekker een uurtje luieren in bed. Daarna maak ik een lekker ontbijtje voor mezelf. Ik heb weer eens trek in een bananenpannenkoek. Jummm! De ochtend besteed ik met het kijken van YouTube video’s, huiswerk en werk.

Na de lunch ga ik een rondje hardlopen. Ik ben best zenuwachtig!! De afgelopen keren ging het zo slecht.. Nu na 2 dagen rust zou het toch beter moeten gaan, maar omdat ik zo bang ben dat ik teleurgesteld word zie ik er best wel tegenop. Gelukkig kom ik opgelucht thuis! Het ging iets beter (mijn benen voelden niet meer alsof er betonblokken aan vast zaten) en het zonnetje scheen heerlijk. Halverwege heb ik verstandig even gepauzeerd om wat foto’s te maken. Omdat ik eindelijk een effen (zwart) hardloopjasje heb kan ik mijn printjes tights aan en die moeten natuurlijk op de foto. In het zonnetje!

Weekdagboek-03

Zaterdag
Het weekend begint met een grote schoonmaak. Wat maken we er toch altijd snel weer een troep van! Gelukkig is het ook snel weer netjes en dat voelt toch fijn. ‘s Middags krijgen we visite. Na een gezellig middag kletsen doen we weinig meer. Deze avond kijken we weer eens gewoon televisie. Dit jaar volgen we The Voice weer eens. Ik ben stiekem nog altijd fan van Brace, maar vind Jennie en Maan ook erg goed. Gelukkig zijn mijn favorieten iedere ronde direct door.

Zondag
Voor vandaag staat er een #FITGIRLCODE team uitje gepland. Wat een geluk heb ik, nog maar net begonnen en ik mag nu al iets leuks gaan doen. Ik vertrek eind van de ochtend richting Rotterdam. We beginnen met een uur durende workout bij RDAM GYM. Na een warming up met springtouw doen we een circuit training in tweetallen. Als dit erop zit is het tijd voor de buikspieren. Zwaar, maar super leuk! Ik zou dit wel vaker willen doen!

Weekdagboek-04

Als we helemaal kapot zijn is het tijd om onze energie weer aan te vullen met een high tea bij The Tea Lab. Als we onze buikjes weer vol hebben gegeten met al het lekkers krijgen we nog een thee workshop en maken we onze eigen #FITGIRLCODE thee.

Weekdagboek-05

Eenmaal thuis heeft vriendlief lekker gekookt voor ons en kijken we nog een aflevering van de Walking Dead. Dan duiken we vroeg ons bedje in. Ik lees nog een tijdje in het boek waarin ik gisteren ben begonnen en dan val ik lekker in slaap.

Meer zien? Volg me op Instagram en Snapchat (Nathalie2605). Ps. Volgende week ga ik ook meer foto’s maken om hier te delen!

Hoe was jouw week? Maak er een mooie nieuwe week van!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIFE – Weekdagboek #1”

Reacties zijn gesloten.