Skip to main content
Persoonlijke update

LIFE – Persoonlijke update

Allereerst mijn excuses voor mijn afwezigheid. Je zou verwachten dat nu ik ben afgestudeerd ik meer tijd heb dan ooit, maar niets is minder waar. Ik ben jullie een update verschuldigd!

Je hebt in mijn laatste weekdagboek kunnen lezen dat ik mijn scriptie moest verdedigen en dat ik ben geslaagd!! Super blij en trots! Sindsdien zijn de weken echter voorbij gevlogen! Waar ik me bezig heb gehouden? Sporten, bloggen voor #FITGIRLCODE, freelance werken, solliciteren, mijn huishouden en o ja ik heb ook nog 3,5 week op het mooie Bali doorgebracht! Daarover later meer.

De weken zijn voorbij gevlogen, zonder dat ik ook maar even aan missionnana heb gedacht. Niet erg, want ik had het al druk genoeg… Toch begin ik het nu stiekem wel te missen. Vandaar ook deze korte persoonlijke update.

Na die geweldige weken op Bali vind ik het best een beetje lastig om terug te zijn in Nederland. Ik ga druk verder met het zoeken naar een leuke vaste baan. Spannend! Verder wil ik weer meer aandacht besteden aan mijn blogs en social media accounts. Gewoon omdat ik dit ontzettend leuk vind om te doen. Stiekem begin ik ook wel een beetje uit te kijken naar de herfst en winter..

Nu ga ik pompoensoep maken! Jullie horen snel meer van mij! Beloofd.

Hoe was jouw zomer?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl