Skip to main content
Kitten Nala

LIFE – Op avontuur met kitten Nala #9

Daar ben ik weer! Nog maar een maandje tot mijn 1e verjaardag! Dan ben ik eindelijk geen kitten meer! Ook de afgelopen maand heb ik weer van alles meegemaakt… Ga je mee op avontuur met kitten Nala?

Vorige maand vertelde ik dat ik mijn touwtje in mijn waterbak heb gegooid. Hier ligt het nog steeds. Ik zal ook verklappen waarom ik dit doe. Jullie mensen doen graag een schijfje citroen in het water, ik heb graag de smaak van het leren touwtje. Altijd maar dat kraanwater is toch maar saai?

Nala02

De afgelopen week probeerde ik een ander lintje uit, maar dit gaf toch niet hetzelfde effect. Het roze lintje heb ik dus mee naar beneden genomen om mee te spelen. Op dit moment mijn favoriete speeltje! Het is vooral erg leuk om op de bank, tussen de kussens door met roze lintje te spelen. Wel uitkijken voor het baasje en vrouwtje, want die gaan dan weer mopperen dat ik niet met mijn nageltjes in de bank mag. Maar he, het is toch saai om midden op de grond te moeten spelen? Dan is er niets spannends aan..

Vorige week was ik een paar dagen alleen met het vrouwtje thuis. Het baasje heb ik dagen lang niet gezien. Ik ben gek op het vrouwtje hoor, maar ik vond het toch wat ongezellig! Toen het baasje dan eindelijk thuis kwam heb ik hem dat hard miauwend vertelt.

Ik miauw steeds vaker de afgelopen weken. Super handig, want dan trek ik super snel de aandacht. Gewoon net zo lang heel hard blijven miauwen tot er iemand naar je luistert. ‘s Nachts trek ik de aandacht door naast het vrouwtje haar hoofd in het matras te klauwen of gewoon in haar nek. Succes gegarandeerd. Na wat gemopper mag ik lekker tegen haar aan kruipen onder het dekbed. Sinds ik deze tactiek vorige maand heb ontdekt pas ik dit iedere ochtend toe als ik het slapen zat begin te worden.

Nala01

Het baasje en vrouwtje zijn allebei veel weg en dus slaap ik overdag vaak op de bank of op het bed. ‘s Avonds heb ik dus nog energie voor tien! Na wat rennen en springen kruip ik dan lekker bij het baasje of vrouwtje op schoot. Ik wissel het af, anders worden ze jaloers op elkaar en tenslotte vind ik ze allebei even lief!

Het vrouwtje heeft mij beloofd dat het snel mooier weer gaat worden en ik dan weer vaker buiten mag spelen.. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet denken. Buiten spelen is leuk, maar ook een beetje eng. Als ik in het raamkozijn zit zie ik vaak een andere kitten in het weiland.. Zal ik ook zo stoeren worden als ik groot ben?

Tot volgende maand!
Handtekening-Nala

Nathalie

Blogger missionnana.nl

3 thoughts to “LIFE – Op avontuur met kitten Nala #9”

Reacties zijn gesloten.