Skip to main content

LIFE – Op avontuur met kitten Nala #4

Het is feest! Ik ben een half jaar oud! En ik heb me toch weer wat mee gemaakt… Ga je mee op avontuur?

Er heeft een kleine verhuizing plaatsgevonden. Mijn kattenbak staat tegenwoordig op de zolder. Ik vind dit prima, want ik ben graag op zolder. Maar zelfs nu nog klagen mijn baasjes over de stank beneden. Oeps, ik kan er toch ook niets aan doen?

Buiten spelen mag ik nog steeds niet. Heel vervelend, want de buurkat loopt heel vaak in MIJN tuin. En vanachter het raam kan ik toch weinig indruk maken? Ik probeer het natuurlijk wel, ik maak mezelf lang en spring omhoog. Maar ja.. dit maakt natuurlijk niet genoeg indruk. Als ik er nu gewoon op af kon rennen… Grrr.

Ik speel nog altijd graag met muis! Toch vind ik het stiekem leuker om met bal te spelen. Als ik deze bij het baasje of vrouwtje breng dan gooien zij het balletje weg, zodat ik er heel hard achteraan kan rennen. Dit herhalen we dan net zo lang tot ik moe ben en ik in slaap val. Een erg leuk spelletje! Als ik niet met mijn speeltjes speel dan zijn de gordijnen nog altijd favoriet. Het nadeel is dan wel dat mijn baasje altijd erg boos op mij wordt.

Kitten-Nala01

Er zijn ook nog wat nieuwe dingen in huis. In eerste instantie was ik erg bang toen mijn baasjes binnen kwamen met dat enorme ding! Rillend zat ik op de trap.. Toen het baasje mij pakte en me op de nieuwe koeienvacht zette bleek dat het eigenlijk toch niet zo erg is. Nu vind ik het zelfs leuk om mee te spelen (wat dan natuurlijk weer niet mag). Wel eng is de schapenvacht waar ze een week later mee binnen kwamen. Ik probeer sindsdien de vacht zoveel mogelijk te ontwijken. Best lastig, want ze hebben dat enge ding midden op mijn favoriete plekje op de bank neergelegd..

De afgelopen week was ik samen thuis met mijn baasje, het vrouwtje was een paar dagen weg. Ik vind het baasje lief hoor, maar hij gaat iedere ochtend weg en komt pas ‘s avonds weer thuis! Niet erg gezellig! Super blij was ik toen het vrouwtje opeens weer in de gang stond. Nu kan ik weer gezellig met haar uitslapen, sporten en knuffelen. Natuurlijk ben ik wel extra blij als het baasje eind van de middag weer thuis komt!

Kitten-Nala02

O en om mee af te sluiten!! Een voordeel van groter worden is dat ik nu meer mag eten. Het vrouwtje heeft me toch iets lekkers! Kattensnoepjes noemt ze het. Jummm! Ik probeerde zo vaak mogelijk de aandacht van het vrouwtje te trekken door voor haar voeten te lopen in de keuken en hard te miauwen. Helaas leverde dit alleen een geïrriteerd vrouwtje op… Vandaag heb ik me lief gedragen, wie weet werkt dit beter? Ik laat het je weten!

Tot volgende maand!


Nala

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIFE – Op avontuur met kitten Nala #4”

Reacties zijn gesloten.