Skip to main content

LIFE – Op avontuur met kitten Nala #3

Daar ben ik weer! En ik heb me toch weer wat mee gemaakt… Ga je mee op avontuur?

Wat ik nu toch heb ontdekt de afgelopen maand… Er zit nog een poes in huis, ik weet het zeker! Maar hoe snel ik er ook op afsluip, iedere keer als ik om het hoekje kijk is het beest weg!

Nala3-02

Het vrouwtje zegt altijd dat ik goed moet eten, want dan groei ik hard. Ik kan niet wachten tot ik groter ben (en hoger kan springen). Ik eet dan ook goed van mijn brokjes en zachtvoer. Weet je wat ook echt lekker is, rijstwafel! Ik laat gewoon goed merken dat ik ook wel lust en meestal krijg ik dan wel een stukje van het vrouwtje.

Zoals ik al eerder al heb verteld houd ik ontzettend van buiten spelen! Alleen naar buiten mag ik helaas niet meer, ik heb namelijk ontdekt hoe ik naar de tuin van de buren kan.. En laten mijn baasjes het daar nu niet mee eens zijn. En als ze dan met me mee buiten zouden gaan spelen, maar nee hoor! Sinds het weer is omgeslagen willen ze niet meer..

Nala3-01

Mijn vrouwtje is op het moment weer vaker weg en dan slaap ik lekker op de bank. Mijn nieuwe favoriete plekje is de leuning, hier kan ik heerlijk languit liggen. Iets wat mijn baasje en vrouwtje erg vermakelijk schijnen te vinden, want ze blijven maar foto’s maken. Ik snap niet zo goed waarom.. Alsof hun zo charmant zijn als ze liggen te slapen.

Ik slaap nog altijd bij mijn baasjes op bed. Tegenwoordig aan het voeteneinde, want stil liggen doen ze ook maar niet. Als ik het saai begin te vinden dan heb ik altijd nog tenen om mee te spelen.. Of ik probeer onder de dekens te kruipen.

Nala3-03

Naast mijn vriendje muis heeft het vrouwtje nog een leuk speeltje voor mij gemaakt waar ik erg graag mee speel: mijn nieuwe balletje. Het maken vond ik ook erg leuk, maar hier mocht ik me dan weer niet mee bemoeien. Voetballen kan ik als de beste, ik vlieg met het balletje door de kamer en als ik boven wil gaan spelen neem ik het gewoon mee in mijn bek.

Die trap is trouwens best een dingetje… Ik kan prima traplopen hoor! Maar soms ben ik boven wat enthousiast, kom ik de bocht door vliegen en lig ik opeens beneden aan de trap. Ik kan je vertellen, dat voelt niet fijn. Maar ik doe stoer, na even suffig om me heen kijken ren ik gewoon snel weer verder..

Tot volgende maand!


Nala

Nathalie

Blogger missionnana.nl