Skip to main content

LIFE – Nieuwe start

In mijn vorige persoonlijke update vertelde ik dat ik op zoek was naar een vaste baan en meer tijd ging steken in mijn blogs en social media. Tijd voor een update en een nieuwe start!

Die heb ik gevonden! Ik werk vanaf eind november 40 uur in de week. Begin van het jaar kwam binnen de organisatie een interne vacature voor een super leuke functie op de Communicatieafdeling. En dat is dus de plek waar ik sinds 1 april aan het werk ben. Wel heb ik mijn freelance bedrijfje afgelopen maand opgezegd, dit werd helaas te veel ernaast. Dit weekend nog een laatste keer belastingaangifte en dan zit dat avontuur er voorlopig op. Mijn eerste doel heb ik dus gehaald, het vinden van een vaste baan.

Dat zorgt er direct voor dat mijn andere doel, meer tijd besteden aan mijn blogs en social media accounts er bij in is geschoten. Gelukkig geef ik niet zo snel op, dit staat nu dus alsnog bovenaan mijn lijstje. Ik heb misschien niet evenveel tijd meer om in deze projectjes te steken, maar vind het te leuk om zomaar op te geven!

Ik schrijf nog wel altijd met veel plezier voor #FITGIRLCODE en Instagram er fanatiek op los. Maar wil ook in deze blog weer iets meer leven blazen.

Wat ik op dit moment naast al dat werken doe? Ik volg gemiddeld 3x in de week een les boxing bag, probeer het hardlopen weer op te pakken na wat bezoekjes aan de fysio en probeer ons huisje een beetje op orde te houden. Maar hierover ga ik allemaal snel meer vertellen.

Tot snel!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIFE – Nieuwe start”

  1. Wat fijn dat je een vaste baan hebt gevonden! Ik heb die blog updates af en toe gemist. Je bent goed bezig! Volg je meteen op instagram.

Reacties zijn gesloten.