Skip to main content

LIFE – December; Sint, Kerst en gezelligheid

Het is december.. Een maand vol met hele fijne dingen, maar ook de afsluiting van alweer een jaar!

Aankomende zaterdag vier ik met mijn familie Sinterklaas. Dit jaar vieren we het feestje bij mijn ouders thuis. Het is al jaren gebruikelijk dat we eerst met de familie wat eten en daarna is het wachten op de zakken boordevol met cadeaus. Ik ben gelukkig goed geslaagd en heb gisteren al mijn cadeautjes ingepakt in heerlijk fout Sinterklaas inpakpapier. Ik ga zaterdag heerlijk genieten van de gezelligheid, kruidnoten, taai-taai en stukken speculaas..

En dan mag zondag 6 december eindelijk de kerstboom op!! Omdat mijn oma haar kerstboom al jaren niet meer opzette heb ik die vorig jaar gehad. Bij de kerstboom zaten zilverkleurige en rode kerstballen. De rode ballen willen wij vervangen voor zwart en wit. De afgelopen weken heb ik dan ook heel wat leuke dingen aangeschaft. Ik ben erg benieuwd hoe de kerstboom er straks uit ziet!!

En dan staan er nog maar een paar drukke weken school op de planning voordat de kerstvakantie alweer begint! Oh wat kijk ik hier naar uit! Met de kerst eten we ieder jaar een dag bij mijn ouders en een dag bij zijn ouders. Bij mij thuis is het traditie dat iedereen die mee-eet een eigen gang maakt. Ik weet nog niet wat ik dit jaar ga maken, maar de voorpret begint al met het verdelen en uitzoeken van de recepten!

Naast al deze fijne feestdagen en gezellige momenten met onze families staan er ook wat sportieve uitdagingen op de kalender. Ook dit jaar doe ik weer mee aan de #DOcember challenge van Girls love 2 run. En over iets meer dan een week hoop ik de Bruggenloop te rennen, hier volgt later nog een update over.

Hou jij ook zo van de decembermaand? Geniet ervan!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIFE – December; Sint, Kerst en gezelligheid”

  1. Wat een fijne plannen! De decembermaanden zijn zo gezellig, die gezelligheid sleept me wel mee tot aan de kerstvakantie. Wat leuk dat je de kerstboom van je oma mocht hebben ^^

Reacties zijn gesloten.