Skip to main content

LIFE – Een dag uit mijn leven

Donderdag 25 augustus 2017 – In de periode dat mijn blog even stil lag is er veel veranderd in mijn leven. Benieuwd hoe een doordeweekse dag uit mijn leven er op dit moment uitziet? Ik heb een fotodagboek voor je gemaakt.

fotodagboek-aug01

Om 6:45 uur gaat de wekker. Het is weer tijd voor een nieuwe werkdag. Ik kleed me aan en maak een lekker ontbijtje uit de Happy Healthy Guide van #FITGIRLCODE. Het is lekker weer dus ik ga op de fiets naar mijn werk.

fotodagboek-aug02

Het is ongeveer 40 minuten fietsen. Ik werk van half 9 tot 5 uur en ben dus mooi op tijd. Het eerste wat ik ‘s ochtends doe is een kop thee pakken. Het is warm en ik heb dorst gekregen van het fietsen dus ik pak ook een glas aanmaaklimonade en vol mijn Dopper.

fotodagboek-aug03

Om 12 uur is het pauze. Op dit soort mooie dagen eten we op het dakterras van het bedrijf. Ik heb een salade van spinazie, bieten, cottage cheese en kipfilet. Een half uurtje later is het alweer tijd om afscheid te nemen van het zonnetje en achter de computer te duiken.

fotodagboek-aug04

Er staat een werkoverleg gepland, dus de middag vliegt voorbij. Om 5 uur stap ik weer op de fiets richting huis. Hier eet ik snel mijn avondeten, kleed me om en stap dan in de auto richting de gym.

fotodagboek-aug05

Ik wissel het hardlopen af met lessen boxing bag. Vanavond koos ik weer eens voor een circuit training. Heerlijk om buiten te trainen. Als ik thuis ben eet ik een bak kwark, stap ik onder de douche en dan duik ik lekker mijn bedje in.

Ik hoop dat ik je een beeld heb kunnen geven van hoe mijn week eruit ziet. Dit ritueel herhaald zich 5 dagen in de week. Hoe zien jouw doordeweekse dagen eruit?

Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl