Skip to main content
Jarig terugblik

LIFE – Jarig! Een terugblik..

Hieperdepiep hoera! Vandaag ben ik 24 jaar geworden. Natuurlijk ga ik dit uitgebreid vieren (ik ben dol op een feestje), maar eerst blik ik graag terug op het afgelopen jaar.

KittenNala2

♥ Kitten Nala

Begin van de zomer mochten we kleine Nala ophalen bij haar mama. Wat was ze lief en klein! Lief is ze nog steeds (meestal dan) en ze is nog steeds niet de grootste. Nala is zeker weten het mooiste cadeautje dat ik ooit heb gehad. Ik ben nog iedere dag zo ontzettend dankbaar voor dit lieve meisje. Dat kleine ding geeft altijd zoveel liefde en zorgt dagelijks voor geluksmomentjes.

Snapshot Turkije

♥ Vakantie Marmaris, Turkije met vriendlief

Afgelopen zomer genoten we 15 dagen van de Turkse zon. Heerlijk om zo even helemaal niets te moeten en alleen maar te genieten.

♥ Minor PR Creating Stories

Het vierde jaar van mijn studie startte ik met mijn minor. Ik koos de minor Public Relations Creating Stories en heb hier gelukkig geen seconde spijt van gehad. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad en heel veel geleerd.

Snapshot-Londen

♥ Studiereis naar Londen

Een onderdeel van de minor was de studiereis naar Londen. Samen met een groep meiden sliepen we op één kamer in een hostel. Hier hebben we ontzettend gezellig gekletst. Op wat geplande activiteiten na hebben we heel wat uren vrij kunnen besteden in Londen.

Budapest

♥ Weekend Boedapest met vriendlief

Spontaan kwam vriendlief met het voorstel om naar Boedapest te gaan. Ik had hier nog nooit aan gedacht, maar zei zeker geen nee. En dus boekten we een reis naar Boedapest. Een super mooie en verrassende stad. Een top weekend waarin we ontzettend veel hebben gezien.

♥ Bruggenloop

Na de teleurstelling van de Marathon die ik helaas op moest geven besloot ik last minute toch de Bruggenloop te gaan doen. Een risico, want nog altijd had ik veel last van mijn blessure, maar ik heb echt genoten van iedere meter! Juist nu hardlopen geen vanzelfsprekendheid meer is geniet ik des te meer.

Blog-news-fitgirlcode

♥ Bloggen voor #FITGIRLCODE

Tijdens mijn minor kreeg ik de mogelijkheid om #FITGIRLCODE blogger te worden. Voor mij een droom die uitkwam. Enthousiast ging ik dan ook aan de slag met een aantal artikelen. Ik was dan ook super blij toen ik een positieve reactie kreeg. Nu blog ik al een aantal maanden voor #FITGIRLCODE. Ik heb al heel wat leuke events en team uitjes mogen meemaken en ben hier super dankbaar voor!

♥ Nieuwe sporten

Het afgelopen jaar stond ook zeker in het teken van het uitproberen van nieuwe sporten.  Zwemmen, boksen, sportschool, bootcamp… Ik vind steeds meer leuk en het is steeds lastiger om alles met elkaar te combineren.

Snapshot-Milaan

♥ Weekend Milaan met zusje

Begin mei ging ik samen met mijn zusje een weekend naar Milaan. We hebben echt vier hele fijne dagen gehad. Ik vond het super leuk om dit samen met haar mee te mogen maken!

Vanavond vier ik mijn verjaardag met vriendlief door een hapje te eten bij Khotinsky in Dordrecht. Dit weekend vier ik mijn verjaardag voor familie. Ontzettend veel zin in.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het afgelopen jaar! Het was echt een top jaar waarin ik ontzettend veel mooie herinneringen heb mogen maken en veel heb geleerd over mezelf. Over een jaar hoop ik opnieuw een mooi artikel met fijne hoogtepunten te kunnen schrijven. Ik vind het best een spannend jaar.. Over een paar weken hoop ik af te studeren en dan begint het echte grote mensen leven.
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIFE – Jarig! Een terugblik..”

  1. Happy birthday to yooou! Dat er in het komende jaar nog maar veel -heel veel- van dit soort mooie herinneringen bij mogen komen. Geniet ervan!

Reacties zijn gesloten.