Skip to main content

INTERIOR – Floorplanner

We hebben best wat huizen bekeken tijdens onze huizenzoektocht. En iedere keer vond ik het weer lastig om in andermans huis mijn eigen smaak en inrichting te plaatsen. Vooral als de huidige bewoners van het huis in kwestie een hele andere smaak hebben of als een huis bijvoorbeeld leeg staat. Passen onze meubels dan wel zoals wij ze willen?

Floorplanner

Floorplanner is een online tool waarmee je jouw eigen plattegrond kan tekenen. Je kunt je aanmelden op de Floorplanner website en direct aan de slag. Dat heb ik dan ook gedaan..

Op de website kun je gratis één project aanmaken, mocht je meer projecten willen dan zul je moeten bijbetalen.

De plattegrond teken je in 2D, hiervoor heb je natuurlijk wel de maten van je (toekomstige) woning nodig. Vervolgens kun je de ramen en deuren toevoegen. Dan begint het leuke gedeelte, het inrichten! Je kunt uit het handige menu meubels kiezen en deze in de plattegrond plaatsen, de meubels die je hebt gekozen kun je vervolgens nog aanpassen naar de juiste maat en kleur. Nu kan je net zo lang schuiven totdat het interieur naar jouw smaak is. Je ontwerp is ook in 3D te bekijken om een nog beter beeld te krijgen.

Floorplanner-1

Zelf heb ik dit natuurlijk ook gedaan voor ons nieuwe huisje en ik ben erg benieuwd of het in het echt net zo uitpakt als op de tekening.


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl