Skip to main content

LIKES – The best of 2017

Het is zondag 31 december 2017. Nog een paar uur en we mogen proosten op het nieuwe jaar! Ik vraag me opnieuw af waar de tijd is gebleven. Een mooi moment om even stil te staan bij wat 2017 heeft gebracht. Mijn mooiste momenten deel ik in ‘the best of 2017’.

bestof2018-baan-auto

Mijn eerste (vaste) baan

Eind vorig jaar kreeg ik een contract van 3 maanden op de Serviceafdeling van het bedrijf waar ik nu werk. Niet helemaal waar ik op dat moment naar op zoek was, maar ik had in ieder geval 3 maanden werk en dan kon ik ondertussen verder zoeken voor een vaste baan. Onverwachts kreeg ik het ontzettend naar mijn zin! Ik was dan ook ontzettend blij toen mij gevraagd werd of ik het team wilde komen versterken als 1 van de vaste krachten. Na een paar maanden werken kreeg ik een vacature van de Communicatieafdeling in mijn inbox. Precies de functie waar ik na mijn afstuderen naar op zoek was. Ik moest dan ook wel solliciteren. Ik kwam de sollicitatieprocedure goed door en mocht op 1 mei starten! Eind november kreeg ik tijdens mijn functioneringsgesprek voor mij nog totaal onverwachts een vast contract aangeboden. Ik zit helemaal op mijn plek op de afdeling en ga nog iedere dag met plezier naar mijn werk. Bijzonder hoe ik zo toch op mijn plek terecht ben gekomen.

Een eigen auto

Toen ik in januari hoorde dat ik bij het vaste team kon komen werken was ik ontzettend blij. Het eerste waar ik toen naar op zoek ben gegaan is een eigen auto. Als het even kan pak ik de fiets, maar de keren dat het regent of als de afstand iets te lang is om te fietsen ben ik maar wat blij met mijn Suzuki Alto!

bestof2018-lissabon

Stedentrip Lissabon

Vorig jaar bezocht ik met mijn zusje Milaan. Dit is toen zo goed bevallen dat we hebben besloten hier een jaarlijkse stedentrip samen van te maken. Afgelopen mei kozen we voor Lissabon. Een hele goede keuze, want Lissabon heeft ons hart gestolen. Uren hebben we door de mooie, kleurrijke straatjes van de stad gelopen. Een ontzetten fijn en gezellig weekend!

bestof2018-maleisie

Onze reis door Maleisië

In juni vertrokken we met onze backpacks voor 3 weken naar Maleisië. We startten onze reis op Borneo, met als hoogtepunt het zien van de orang-oetans en Bako National Park. Hierna zijn we naar Singapore gevlogen, een indrukwekkende stad. Na Singapore hebben we 5 heerlijke, rustige dagen gehad op het prachtige eiland Tioman. Tot slot zijn we via Kuala Lumpur naar Cameron Highlands gegaan. Waar we erg mooie wandelingen hebben gemaakt. Onze reis eindigden we in Kuala Lumpur zelf. Om na 3 weken met ontzettend veel mooie herinneringen terug naar Nederland te vliegen.

bestof2018-hardlopen

Mijn hardloopprestaties

In januari had ik nog het gevoel nooit meer te kunnen hardlopen. Maar na heel veel geduld en doorzettingsvermogen heb ik eind 2017 toch heel wat mooie momenten meegemaakt. De eerste wedstrijd die ik liep was de Dam tot Damloop (10EM), daarna liep ik een PR op de 10KM tijdens de Singelloop in Breda. Na 2 jaar liep ik eind oktober eindelijk weer een halve marathon, de Drechtstadloop in Dordrecht. En ik eindigde 2017 met mijn langste afstand ooit: 25KM! Op naar 2018.

Verder ben ik ontzettend dankbaar dat alle mensen om mij heen gezond zijn. Ik ben benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Wat zijn jouw hoogtepunten van 2017 geweest? Een fijne jaarwisseling!

Handtekening-Nana

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIKES – The best of 2017”

Reacties zijn gesloten.