Skip to main content

LIKES – Mijn najaarsfavorieten

December is begonnen, een mooi moment om terug te blikken om mijn favorieten van dit najaar. Benieuwd? Lees dan snel verder.

favorieten-najaar01

Oppo ijs

Een paar weken terug vroeg Oppo mij of ik hun nieuwe ijs wilde proeven. Ja duh! Ik ben een echte ijsverslaafde. Zomer of winter, er gaat dagelijks wel een ijsje in. Meestal kies ik verstandig voor een waterijsje. Niet omdat ik ander ijs niet lekker vind, maar omdat hier meestal ontzettend veel calorieën in zitten. Laat dit nu bij Oppo niet zo zijn! Mijn favoriet is de chocolade variant. Hierin zitten slechts 43 calorieën per 100 gram. En Oppo ijs is gewoon verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Runner’s World abonnement

Ik heb weer een abonnement op Runner’s World. Mijn eerste 2 nummers heb ik al ontvangen. Erg leuk om te lezen nu ik weer kan hardlopen. Nu alleen nog tijd maken om eens met een tijdschrift op de bank te gaan zitten, want het tweede nummer lag al op de mat voordat ik de editie van de maand ervoor uit had.

favorieten-najaar02

Drechtstadloop halve marathon

Eind oktober liep ik eindelijk mijn tweede halve marathon: de Drechtstadloop in Dordrecht. Ik wist van te voren dat dit geen makkelijke 21,1 kilometer en zeker geen PR zou worden. Maar ik heb het gedaan en toch nog mooi binnen 2 uur. Super trots dus met mijn medaille. Benieuwd naar mijn raceverslag? Dat lees je hier op #FITGIRLCODE.

favorieten-najaar03

Bokslessen

Ik volg nu al een jaar boxing bag lessen, maar pak nu af en toe ook een lesje boksen beginners mee. Leuk voor de afwisseling en goed voor mijn techniek. Echt goed ben ik niet (de bokszak als tegenstander is toch gemakkelijker), maar leuk vind ik het wel!

Sinterklaassnoepgoed

Sinterklaas is weer in het land en daarbij hoort nu eenmaal veel lekkers. Ik heb me dit jaar best goed ingehouden en zelf niets gekocht. Maar op mijn werk heb ik genoeg lekkers gehad. Speculaascake, pepernoten en chocoladekruidnoten… Ik heb ervan genoten.

Wat waren jouw favorieten dit najaar?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIKES – Mijn najaarsfavorieten”

  1. Ah ja ik ga de pepernoten toch wel weer missen, al heb ik er dit jaar goed vanaf kunnen blijven! Op naar alle kerstkransjes, hihi.

Reacties zijn gesloten.