Skip to main content

LIKES – Mijn favorieten #7

Een nieuwe week, nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen week blij of ontzettend gelukkig van…

likes7-hardloopoutfit
Favoriete aankopen: Nike sportbroek + Puma top

Vorige week liep ik tijdens mijn zoektocht naar Sinterklaascadeautjes bij toeval langs de Aktiesport. Grote borden met afprijzingen trokken mij naar binnen. Na wat zoeken vond ik een zwarte, lange tight van Nike en een top met lange mouwen van Puma. Ik ben erg blij met mijn aankopen, deze items gaan zeker onderdeel uitmaken van mijn ideale winter hardloopoutfit.

App-plantnanny
Favoriete applicatie: Plant Nanny

Deze leuke applicatie heeft mij de afgelopen week iedere dag weer geholpen met het drinken van ruim 2 liter water / thee. Meer water drink applicaties? De afgelopen week teste ik drie apps die jou hiermee beloven te helpen.

likes7-smartprotein
Favoriete food product: Smart Protein Stracciatella Milkshake

Helaas komt de bodem van de pot Smart Protein Chocolate Caramel Milkshake in zicht. Toevallig had Body & Fit de afgelopen week de Smart Protein 10% afgeprijsd, goede timing! Deze keer koos ik voor de smaak Stracciatella Milkshake. Jummm, nog lekkerder dan in mijn herinneringen.

likes7-tonijnburger
Favoriete recept: Skinny Tonijnburgers

Na een lange dag in Rotterdam had ik zin in iets lekkers en makkelijks. De Skinny Tonijnburgers van Studentenvoer had ik een tijdje terug al opgeslagen in mijn favorietenlijstje en het werd dus tijd deze eens te maken. Gisterenavond als avondeten met een broodje, vandaag als lunch met een salade.

likes7-hardlopen
Favoriete workout: 8,5 kilometer hardlopen

Iedere week gaat het weer iets beter, maar mijn run van vanochtend ging toch echt ver boven verwachtingen! Ik heb 8,5 kilometer echt fijn kunnen rennen en niet eens zo heel langzaam! Ik wist mijn pace onder de 6 minuten per kilometer te houden. Wel moet ik eerlijk toegeven dat mijn conditie duidelijk achteruit is gegaan en dus niet helemaal vanzelf ging. Maar ik ben gelukkig!

Het was echt een top week! Hoe was jouw week?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIKES – Mijn favorieten #7”

  1. Oee die tonijnburger ziet er echt heel lekker uit, altijd fijn als je iets over hebt en er de volgende dag weer van kan genieten!

Reacties zijn gesloten.