Skip to main content

LIKES – Mijn favorieten #4

Een nieuwe week, nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen week gelukkig van!

FACEBOOK2-1024x457
Favoriete uitdaging: #Happydeherfstdoor
Afgelopen maandag begon de #Happydeherfstdoor challenge van Followfitgirls. Precies wat ik nodig had, want ik zat een beetje in een dip! Dinsdag lees je hoe mijn eerste week is verlopen.

Likes4-havermout
Favoriete ontbijt: Havermout met kurkuma

In het havermout recept van Eatrunlove zag ik dat zij kurkuma gebruikte. Klinkt misschien een beetje gek, maar ik wilde het toch een kans geven. Kurkuma staat er namelijk om bekend ontstekingsremmend te zijn. Precies wat ik nodig heb met mijn scheenbeenblessure. Snel een potje kruiden gehaald en sindsdien iedere ochtend door mijn ontbijt gegeten. Lekker!

recept-appel-muffins
Favoriete recept: Gezonde appel/kaneel muffins
Ik had deze week vakantie en wat is er dan fijner om de keuken in te duiken voor een lekker gezond baksel. Het resultaat: deze gezonde appel/kaneel muffins. De afgelopen dagen had ik dus een lekker tussendoortje!

Likes4-thetealab
Favoriete hotspot: The Tea Lab
Afgelopen zaterdag lunchte ik bij The Tea Lab, één van mijn favoriete hotspots in Rotterdam. Ik schreef hier eerder al eens een blog over. Aanrader!

likes4-nike
Favoriete aankoop: Nike fitnesshandschoenen

Helemaal blij was ik met mijn nieuwe dumbells, maar mijn handen werden hier minder blij van. Tijd dus voor een paar fitnesshandschoentjes. Ik kocht dit paar bij de Nike winkel in Rotterdam.

Wat zijn jouw favorieten?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl