Skip to main content

LIKES – Mijn favorieten #3

Een nieuwe week, nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen twee weken gelukkig van..

Avocado tosti
Maaltijd: ‘Gezonde’ tosti

Het is gek, ik vind avocado echt niet lekker! Maar ergens bij, in of op.. Jumm!! Afgelopen weken maakte ik meerdere keren een tosti met avocado en kipfilet, de variant met een gekookt ei is echt favoriet! Aanrader.

Boek: Turbulentie
Wat een indrukwekkend, waargebeurd verhaal. Het boek Turbulentie gaat over een vrouw die als enige een vliegtuigramp overleefd. Na deze ramp probeert ze haar leven weer op te pakken. Met een hele mooie boodschap: neem de zaken zoals ze zijn en verander alleen datgene wat je daadwerkelijk kunt veranderen.

Marathon Rotterdam
Uitdaging: Marathon Rotterdam

Als je mijn blog en Twitter een beetje volgt dan weet je het al, maar ik ga (of dat is in ieder geval de bedoeling) de marathon van Rotterdam lopen! Hoe spannend is dat!!

Tv Show: Dance, Dance, Dance
Ik volg de show al even, maar wauw wat een respect voor de deelnemers die zo ontzettend veel trainen! Ik vind dansen zo gaaf! Zelf heb ik het nooit echt gekund of gedaan, maar ik ben wel een beetje jaloers. De finale is volgende week zaterdag. Kijk jij ook? Voor wie ben jij? Ik zeg team Pip en Pim.

Koeienvacht
Aankoop: Koeienvacht

Zaterdag bezochten we het Alexandrium, naast wat leuke aankopen bij de Primark draaide ons bezoekje vooral om de Woonboulevard. Het doel: het scoren van een mooi kleed. Uiteindelijk vonden we hier helaas niets. Gelukkig besloten we nog even langs de Woonexpress te rijden.. En laten we hier nu de perfecte koeienvacht vinden. Erg blij mee!

Wat zijn jouw favorieten?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl