Skip to main content

LIKES – Mijn favorieten #10

Mijn vorige favorieten deelde ik ruim een maand geleden. Tijd voor nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen weken blij of ontzettend gelukkig van…

Hotspot Den Haag Walter Benedict

Favoriete hotspot – Walter Benedict

Bij ons bezoekje aan Den Haag een paar weken terug lunchten we bij Walter Benedict. Een super hip tentje met een prachtig interieur en lekker eten. Aanrader!

  Likes-spaghetti

Favoriete recept – Spaghetti met avocado en kipfilet

De afgelopen week was de laatste week van het FGC Guide voedingsschema. Ik ben super enthousiast over (bijna) alle recepten en veel van deze recepten gaan zeker in mijn voedingspatroon terugkomen. De combinatie van avocado, rucalo en pijnboompitten vind ik echt verrassend lekker! Een combi die ik zelf niet snel zou verzinnen en juist daarom ben ik erg blij met dit recept!

Likes-Ochtendsporten

Favoriete workout – Ochtendworkouts

Het kostte me wat keren, maar vorige week vrijdag ging de wekker dan toch om 6:15. Om 7 uur stapte ik de sportschool in voor een fijne workout. Na deze vrijdag wil ik niet anders meer en zet ik met plezier mijn wekker extra vroeg. Heerlijk die rust in de sportschool (ik kan fijn klunsen in het krachthonk zonder aangekeken te worden) en de rest van de dag een top gevoel!

Likes-oorbellen

Favoriete aankoop – Veren oorbelletjes

Jarenlang droeg ik bijna geen oorbellen, maar toen ik deze leuke veren oorbelletjes tegen kwam bij Collectiv. ben ik toch weer overstag gegaan. Het is altijd even doorzetten (pijn), maar ik draag zo nu alweer een tijdje en het gaat goed. Blij mee!

Likes-AdidasPureBoostX

Favoriete event – Adidas Pure Boost X run

Samen met een vriendinnetje deed ik 20 februari mee aan de Adidas Pure Boost X run. Om half 10 verzamelden we bij de Bijenkorf waar we een testpaar Adidas Pure Boost X kregen. Met dit prachtige paar schoenen aan onze voeten stapten we vervolgens naar buiten voor een training gegeven door Marith en Chris. Eenmaal terug in de Bijenkorf werden we nog verwend met lekkere hapjes en drankjes en gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Favoriete geluid – Fluitende vogels

‘s Ochtends bij het naar buiten stappen de vogels al horen fluiten. Zoiets simpels, maar het geluid van fluitende vogels maakt mij zo gelukkig. Ik heb dan direct zin in de dag (en in de lente). Lentekriebels!!

Wat zijn jouw favoriete momenten van de afgelopen tijd?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “LIKES – Mijn favorieten #10”

Reacties zijn gesloten.