Skip to main content

LIKES – Mijn Kerst 2015 favorieten

De Kerstdagen zijn opzichzelf al favoriet bij mij. Heerlijk samen zijn met familie. Veel gezelligheid en lekker eten. Dit waren mijn Kerst 2015 favorieten..

likes-kerstboom
Favoriete Kerstbal

Ik kocht het afgelopen jaar heel wat nieuwe kerstballen, maar het kerkje is van kinds af aan al favoriet. Deze “kerstbal” hing vroeger al bij opa en oma in de boom en hangt nu samen met oma haar andere zilveren ballen tussen alle mooie nieuwe ballen. Een leuke combi van oud en nieuw.

likes-horloge
Favoriete Kerstcadeau

Van mijn lieve vriendje kreeg ik dit mooie horloge van Cluse. Het horloge stond al even op mijn wensenlijstje en ik ben er dan ook super blij mee!
 likes-kerstmenu
Favoriete Kerstmenu gang

In het vorige artikel zag je ons Kerstmenu 2015 al voorbij komen. Nu de Kerst achter de rug is, is er natuurlijk een favoriet. Het was wel lastig kiezen.. Alle gerechtjes die voorbij kwamen waren heerlijk, maar ik ben en blijf toch echt een toetjes mens. De witte chocolade ijsmousse met ananassoep was dan ook favoriet.

likes-kerstfoto
Favoriete Kerstfoto
Met vriendlief voor onze Kerstboom. Klaar voor het kerstdiner van tweede Kerstdag. Wat zijn deze dagen toch heerlijk om samen te mogen vieren!

Favoriete Kerstmuziek
Van de Kerstmuziek van Micheal Bublé kan ik geen genoeg krijgen! Ik ben niet zo heel erg van de kerstklassiekers, maar dit vind ik heerlijk.

Hoe was jouw Kerst? Wat zijn jouw favorieten?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

4 thoughts to “LIKES – Mijn Kerst 2015 favorieten”

Reacties zijn gesloten.