Skip to main content

LIKES – Favoriete aankopen juli

Nu ik dit zo typ besef ik dat ik heel veel leuke dingen heb gekocht, gehad en gedaan de afgelopen zomermaanden. Ik ben jarig geweest en we zijn op vakantie geweest. In deze blog deel ik mijn favoriete aankopen van de afgelopen maand.

img_3667

Cactus

Ons huis staat al aardig vol met mini cactussen, maar toen we een tijdje terug deze grote cactussen bij Intratuin zagen waren we verkocht. Na onze vakantie zijn we dan ook snel ons eigen exemplaar gaan halen. Zo blij mee!

Intratuin € 25,-

Eet als een expert

Een boek waarin alle voedselhypes kritisch onder de loep worden genomen. Welke voeding is nu echt gezond en welke niet? In het boek staan ook nog eens 150 gezonde recepten! Een handig handboek voor iedere gezonde foodie. Ik heb ontzettend veel zin om Eet als een expert te gaan lezen.

Eet als een expert € 20,-

schermafbeelding-2017-08-05-om-10-49-49

All Day Breakfast

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit heerlijke boek vol lekkere ontbijtjes. Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag en dit boek staat ook nog eens vol met prachtige foto’s!

All Day Breakfast € 20,-

Lonely Planet’s Ultimate Travelist

Op het vliegveld zagen we de Lonely Planet’s Ultimate Travelist. Een super mooi boek met de 500 mooiste bestemmingen over de hele wereld. Heerlijk om door te bladeren.

Lonely Planet’s Ultimate Travelist € 23,99

schermafbeelding-2017-08-05-om-10-49-39

Happy Healthy Guide

Afgelopen maandag ben ik begonnen met de #FITGIRLCODE Happy Healthy Guide. De eerste 6 weken focust de guide op afvallen, daarna 6 weken focus op het op gewicht blijven. De eerste week is goed bevallen. Lekkere recepten! Ik ben erg benieuwd naar de komende weken.

Happy Healthy Guide € 29,95

Iphone 7

Mijn iPhone 5 heb ik twee maanden terug laten vallen. Dit gebeurt vaker, maar deze keer was het gedaan met mijn beeldscherm. Via Marktplaats heb ik een iPhone 7 gekocht. Nu maar hopen dat deze het ook weer een aantal jaar vol gaat houden.

schermafbeelding-2017-08-05-om-10-15-57

Shirt Bianchi

In Singapore scoorde ik dit super toffe Bianchi shirt. Ik zag het t-shirt bij het voorbijlopen in de etalage lopen en heb zodra ik ergens internet had gezocht hoe mijn fiets heette. Toen ik er 100% zeker van was dat de Bianchi Via Nirone mijn fiets is kwam de volgende uitdaging: de winkel terugvinden. En toen in die enorme winkel het t-shirt vinden. Zo’n drie winkelmedewerkers hebben ons geholpen in onze zoektocht! Maar ik heb mijn Bianchi shirt!

Wat is jouw favoriete aankoop van de afgelopen maand? Laat een reactie achter.
Handtekening-Nana

 

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “LIKES – Favoriete aankopen juli”

  1. All day breakfast is zooo´n tof boek! Ik krijg iedere keer trek als ik hem opensla. De kaneelbroodjes en het bananenbrood zijn echte aanraders.

Reacties zijn gesloten.