Skip to main content
favorieten

LIKES – Mijn favorieten #9

Het is alweer even geleden. Tijd voor nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen weken blij of ontzettend gelukkig van…

  likes-fitgirlcode
Favoriete nieuwe uitdaging – Bloggen voor #FITGIRLCODE

Bloggen voor #FITGIRLCODE; toch wel een droom die uitkomt. Spannend. Mijn eerste blogs staan al online en er volgen er snel meer!

goals-huid
Favoriete beautyproduct – Gezichtsborstel

Ik zeg het vaker, maar ik ben niet zo’n beauty meisje. Toch worstel ik al jaren met een moeilijke huid. Mijn nieuwe routine met gezichtsborstel bevalt me super goed en zorgt voor een super glad huidje.

#JANUari
Favoriete sportieve uitdaging – #JANUari

Samen met de #DOcember challenge zorgt ook #JANUari van Girlslove2run in de winter voor wat extra sportieve motivatie. Het doel voor deze maand? 15 workouts. Mijn stand op dit moment? 10/15. Goed bezig! Dit leverde al heel wat leuke nieuwe sportieve ervaringen op. Schrijf ik later nog een blogje over.

likes-bonensalade
Favoriete maaltijd – Witte bonen salade

Een salade van onder andere witte bonen, doperwten en munt. Erg lekker en vullend als gezonde lunch. Het recept vind je in de #FITGIRLCODE guide.

likes-rdamgym
Favoriete workout – Workout bij RDAM GYM

Met de meiden van #FITGIRLCODE volgden we een uur lang een workout verzorg door RDAM GYM. Lees hier het verslag van deze leuke zondagmiddag. Ik zou dit wel wekelijks willen doen!!

likes-argus
Favoriete applicatie – Argus

De app die een overzicht geeft van jouw fitte leven. Workouts, stappenteller, calorieën, water, enzovoorts. Echt een musthave voor iedere fitgirl! Download Argus hier.

Wat zijn jouw favorieten?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

3 thoughts to “LIKES – Mijn favorieten #9”

Reacties zijn gesloten.