Skip to main content
Favorieten

LIKES – Mijn favorieten #12

Het is alweer weken terug dat ik een lijstje maakte met favorieten. De hoogste tijd voor een nieuw lijstje, want ik word intens gelukkig van de lente en alles wat erbij hoort!

Favoriete recept: Noedelsoep

Hier is geen twijfel over mogelijk.. Sinds we deze Noedelsoep van Projectgezond voor het eerst gegeten hebben zijn we om. Sindsdien staat de soep bovenaan ons lijstje! Een heerlijke maaltijdsoep.

mkbm

Favoriete boek: Killerbody Dieet boek

Maanden terug wordt het Killerbody Dieetboek al aangekondigd. Het was het wachten meer dan waard! Een super fijn boek met ontzettend veel leerzame informatie over sport en voeding. Ik volg met plezier de workouts en haal veel inspiratie uit het eetschema. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees deze blog!

Favorieten-wielrennen

Favoriete workout: Wielrennen

Nu het zonnetje weer schijnt begint mijn wielerhart weer sneller te kloppen. De afgelopen weken ging ik er meerdere keren (alleen) op uit met de wielrenfiets. Super fijn nu ik niet echt meer kan hardlopen om zo toch weer buiten te kunnen sporten bij mooi weer! Wie wil er nu de sportschool in als het zonnetje schijnt?

Favoriete geluksmomentje: De koeien naar buiten

Afgelopen week was het eindelijk zo ver! De koeien mochten naar buiten. Nee ik woon niet op een boederij, maar achter ons huis is een weiland waar ‘s zomers koeien lopen. Donderdag heb ik genoten van het prachtige uitzicht en de kalfjes die vrolijk in de wei rond liepen.

Milaan

Favoriete weekend: Milaan met zusje

Het zal je niet ontgaan zijn, maar het afgelopen weekend was ik in Milaan met mijn zusje. We hebben echt een super gezellig weekend gehad. Goed gezelschap, lekker eten, ijsjes, zon en een prachtige stad.. Wat wil een mens nog meer? Bekijk hier mijn Milaan snapshot diary.

Favorieten-aankopen

Favoriete aankopen: Systeem camera, Rayban zonnebril & Jogha sportkleding

Oeps ik deed de afgelopen maand heel wat fijne aankopen! Ik kocht eindelijk een systeemcamera. Na veel online onderzoek is het de Sony a5100 geworden. Het is een flinke investering, maar ik ben er super blij mee. Een paar dagen later ging ik met mijn zusje mee kijken voor een nieuwe zonnebril en werd ik spontaan verliefd op deze mooie Rayban zonnebril. Oeps! Niets voor mij zo’n spontane aankoop, maar ook hier ben ik super blij mee. Tot slot plaatste ik nog een bestelling bij Jogha. Twee weken terug was ik aanwezig bij de VIP opening van de Jogha pop-up store en werd ik spontaan verliefd op de Radiant print. Ik bestelde de active leggings en bijpassende petrol sport bh. Ook de Free Spirit thights in de sale kon ik niet weerstaan. Toen ik terug kwam van Milaan lag dit pakketje op mij te wachten.

In Kannen en Kruiken Breda

Favoriete hotspot: In Kannen en Kruiken

Bij een kort bezoekje aan het mooie Breda liepen we toevallig langs In Kannen en Kruiken. Ik had deze hotspot al een tijdje op mijn lijstje staan en toen er op het bord stond dat we een drankje konden doen in de stadstuin was ik helemaal om. De volgende keer ga ik zeker nog een keer langs voor een ontbijtje of lunch, want de kaart zag er ontzettend goed uit.

Favorieten-FFS

Favoriete festival: Women’s Health Fit For Summer

Zaterdag 21 mei was het Fit For Summer Festival in het Science Park in Amsterdam. Een festival boordevol Fit Girls en workouts. Ik word hier ontzettend blij van. Een super fit festival met een fijne sfeer.

Waar werd jij de afgelopen weken gelukkig van?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl