Skip to main content
Favorieten

LIKES – Mijn favorieten #11

De lente is begonnen! Er zijn dus genoeg mooie dingen om blij van te worden. Tijd voor nieuwe favorieten! Hier werd ik de afgelopen weken blij of ontzettend gelukkig van…

Favorieten-bootcamp

Favoriete workout – Bootcamp

Sinds een aantal weken train ik iedere woensdagavond op het korfbalterrein. Nooit gedacht dat er een dag zou komen waarop ik me in zou schrijven bij een korfbalvereniging (ik en een bal, geen combi). Gelukkig heb ik niets met de korf en bal te maken. Iedere woensdagavond is er namelijk bootcamp training. Super leuk en afwisseld, wat zorgt dat het iedere week weer een nieuwe uitdaging is.

Favorieten-boksclinic

Favoriete event – Skullcandy clinic door Remy Bonjasky

Vorige week mocht ik deelnemen aan een een boks clinic gegeven door Remi Bonjasky. Zo gaaf! De clinic werd georganiseerd door Skullcandy ter lancering van de nieuwe Skullcandy wireless XTFREE oortjes.

Favorieten-linzencurry

Favoriete recept – Vegetarische rode linzen curry

Een aantal weken terug kocht ik een zakje rode linzen bij de Turkse supermarkt. Gewoon omdat ze er zo vrolijk uitzagen.. Wat ik ermee moest maken wist ik niet. Het recept van deze vegetarische rode linzen curry van Beaufood kwam dan ook als geroepen! Een blijvertje!!

Favorieten-skullcandy

Favoriete gadget – Skullcandy wireless XTFREE

Na een fijne testtraining kregen we een eigen paar XTFREE oortjes mee naar huis. Natuurlijk moesten die bij mijn eerste workout in de sportschool direct getest worden. Super handig zo’n draadloze set. Door het Triple lock systeem blijven de oortjes super goed op hun plek. Nu ben ik niet meer aan het worstelen met die snoeren en telefoon die in de buurt moet blijven. Mijn nieuwe favoriete sportgadget.

Favorieten-zonsondergang

Favoriete geluksmoment – Zonsondergang bij de molens

Eigenlijk ben ik vooral heel blij als het zonnetje schijnt, toch was deze zonsondergang zo mooi dat ik hier echt heel gelukkig van werd. Vriendlief is hard aan het trainen voor de marathon en om zelf ook nog eens op mijn geliefde Molenkade te komen fiets ik regelmatig als supporter mee. Dat levert dit soort mooie plaatjes op..

Waar werd jij de afgelopen week gelukkig van?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl