Skip to main content
Den Haag Hotspots

HOTSPOTS – Bezoek + Den Haag hotspots

Twee weken terug bracht ik weer eens een bezoekje aan Den Haag. Natuurlijk ging ik van te voren op zoek naar de leukste hotspots. Gelukkig kwam ik genoeg leuke blogs en artikelen tegen met leuke tips. Hier mijn favoriete Den Haag hotspots.

 Hotspot Den Haag Walter Benedict

Walter Benedict

Een hele hippe cafe Bistro in Den Haag. Bij Walter Benedict kan je terecht voor een lekker kopje thee, koffie, gezonde juice of een wijntje. Maar ook de menu en dinerkaart zijn het zeker waard om een stukje voor om te lopen. Je vindt Walter Benedict aan de Denneweg.

Wij zijn tijdens ons bezoek aan Den Haag langs geweest voor een heerlijke lunch en kozen ervoor de Eggs Benedict en de Eggs Florentine te delen (kiezen is niet ons sterkste punt). Er heerst een hele fijne sfeer in het café en er komen allerlei type mensen. Je zult je er zeker snel thuis voelen.

Hotspot Den Haag Foodzie

Foodzie

Een hele leuke lunchroom is Foodzie, waar we tijdens dit bezoekje helaas alleen langs zijn gelopen (twee keer lunchen is toch iets overdreven), maar bij één van mijn volgende bezoekjes aan Den Haag ga ik hier zeker eens langs. Naast een lekkere kun je bij Foodzie ook terecht voor een ontbijtje of thee met een gebakje. Je vindt Foodzie midden in het centrum van Den Haag aan de Herengracht.

Hotspot Den Haag Wauw

Wauw

Ben je op zoek naar unieke spulletjes? Breng dan eens een bezoekje aan Wauw voor de hipste (interieur)accessoires. Veel handgemaakt of tweedehands en daarom uniek. Typisch zo’n zaakje om heerlijk rond te struinen. Je vindt Wauw in de Piet Heinstraat.

Hotspot Den Haag Collectiv

Collectiv.

Een super hippe conceptstore is Collectiv. Verschillende creatieve, toffe en unieke ondernemers verkopen hier hun producten. Bij Collectiv. vindt je dan ook echt van alles, denk aan interieuraccessoires, sieraden en kleding.

Extra leuk is dat je bij Collectiv. ook terecht kunt voor een kopje thee of koffie met een taartje. Je vindt Collectiv. in de Prinsenstraat.

Tijdens mijn bezoek aan Den Haag kocht ik hier een heel leuk paar subtiele oorbelletjes in de vorm van veertjes. Ik draag al jaren geen oorbellen meer en hier wel ik weer verandering in brengen. Dit paar hoop ik gewoon standaard in te kunnen houden.

Hotspot Den Haag Sostrene Grene

Søstrene Grene

Een hele gave keten is Søstrene Grene. In 2012 opende de keten haar eerste winkel in Nederland in het mooie Groningen en een half jaar geleden opende Søstrene Grene winkels in Den Haag (Amsterdam en Zwolle). Van oorsprong is de keten Deens en dat is ook terug te zien in de vormgeving van de producten. Ik word er erg blij van.

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan Den Haag of ken je de stad zelf ontzettend goed? Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete adresjes in Den Haag. Laat het me weten in de comments!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “HOTSPOTS – Bezoek + Den Haag hotspots”

Reacties zijn gesloten.