Skip to main content

HAPPY THOUGHTS – Terug in Nederland

De titel is misschien ietwat misleidend, want NEE ik vind het absoluut niet leuk om terug te zijn in Nederland na een heerlijke vakantie in Turkije! Toch zitten er ook voordelen aan. En omdat dit een positief blog is wil ik me hier op focussen… Happy Thoughts!

Ik bracht ruim een week geleden 12 dagen samen met mijn vriend door in het heerlijke Turkije! Hier genoten we van het mooie weer, prachtige strand en vele lekker eten. Op onze laatste vakantiedag had ik er vrede mee om weer naar huis te gaan, eenmaal in Nederland viel dit toch een beetje tegen. Na ruim een week balen ben ik weer gewend aan ons kikkerlandje en geniet ik ook weer van de voordelen.

♥ Kitten Nala
De belangrijkste reden waarom het fijn is om weer thuis te zijn. Zoals ik in mijn vorige blog al heb vertelt was Nala ontzettend blij dat we weer thuis zijn. Gelukkig heb ik de laatste nachten wel weer een goede nachtrust, maar we knuffelen nog heel wat af. Wat is ze toch leuk! Er volgt snel weer een blog over de avonturen van Nala!

♥ Gezond eten
Ja ik heb genoten van al het lekkere eten, maar mijn buik geniet weer dubbel van het gezonde eten in Nederland. Ook heb ik mijn bakjes met kwark en eiwitpoeder gemist.

♥ Zebrapaden
Hadden we in Turkije nog zo’n 10% kans om voor gelaten te worden op een zebrapad. In Nederland is de kans toch zeker weer gestegen naar 90%!

♥ Zweten
Ja het was warm! Niet erg als je lekker op een zonnebedje op het strand ligt en af en toe af kan koelen in de zee. Tijdens mijn rondjes hardlopen was het toch wel flink zweten. Zelfs zo erg dat mijn ogen echt PIJN deden van het zout! Au. In Nederland hebben we hier gelukkig minder last van. Wat betekend dat ik mijn wekker niet meer hoef te zetten om de hitte voor te zijn, maar ik gewoon midden op de dag mijn rondje kan rennen.

♥ Langer licht
In Turkije ging de zon al om een uurtje of 8 onder, in Nederland duren de dagen gelukkig nog een uurtje langer. Fijn voor lange productieve dagen!

♥ 3G netwerk
Moesten we het in Turkije nog doen met alle verzamelde WiFi codes met slecht bereik, in Nederland zijn we gewoon weer 24/7 online! Misschien niet altijd een voordeel, maar als blogger en social media verslaafde toch fijn. Je waardeert het pas weer hoe fijn het is als je het even mist. Eén klik op de knop en die snapchat video staat online! Joehoe!

♥ Eigen bed
Ik heb redelijk geslapen op vakantie hoor (ik slaap al snel).. Toch was het echt weer genieten om mijn eigen matras en kussen te voelen! De afgelopen week heb ik zelfs uitgeslapen en wel tot 9 uur! Ja, ja! In Turkije was dit wel anders, hier wist ik niet hoe snel ik ‘s ochtends dat warme bed uit moest komen!

Snapshot Turkije

Wat ik ook altijd doe als ik weer thuis ben, de vakantiefoto’s uitzoeken! Heerlijk om zo de vakantie weer een beetje her te beleven. We hebben er weer een hoop mooie, nieuwe herinneringen erbij!

Wat vind jij fijn aan het weer thuis zijn?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “HAPPY THOUGHTS – Terug in Nederland”

Reacties zijn gesloten.