Skip to main content

MOTIVATION MONDAY – 5 zomerse tussendoortjes

De zomervakantie is begonnen en het zonnetje heeft dit gelukkig ook begrepen! Deze Motivation Monday vijf lekkere, lichte zomer snacks.

Kwarkbollen met perzik van Healthyfans
Jenny van Healthyfans maakte de kwarkbollen al eerder met krenten, maar deze zomerse variant met perzik en blauwe bessen ziet er ook ontzettend goed uit!

Bekijk het kwarkbollen recept hier.

Aardbeienlimonade van Lekker en Simpel

Aardbeienlimonade
Een fris, maar zoet drankje gemaakt van aardbei door Lekker en Simpel. Eén van mijn favoriete foodblogs, want zoals de naam al zegt zijn alle recepten ontzettend makkelijk te maken en erg lekker. Deze limonade is ook nog eens erg gezond.

Bekijk het aardbeienlimonade recept hier.

Hapjes met mozzarella van Brenda Kookt
Hapjes met Mozzarella
Drie nieuwe varianten op het mozzarella hapje door Brenda Kookt. Een spiesje met ham en meloen, een spiesje met gegrilde ananas en een spiesje met gemarineerde aardbeien.

Bekijk de mozzarella hapjes recepten hier.

Kersen sorbetijs van Ohmyfoodness
Suikervrij kersensorbet ijs
IJs mag natuurlijk niet ontbreken op een warme zomerdag! Dit suikervrije sorbetijs recept van Ohmyfoodness met als basis kersen is een heerlijke zomerse snack. Een ijsje zonder suiker, met als basis kersen! Lekker en helemaal verantwoord!

Bekijk het sorbetijs recept hier.

Zomerse ijsthee van Beginspiration
Zomerse IJsthee
Veel water drinken met deze hoge temperaturen is ontzettend belangrijk! Ben jij dat water af en toe ook zat? Probeer deze suikervrije ijsthee van Beginspiration eens!

Bekijk het ijsthee recept hier.

Wat is jouw favoriete tussendoortje op een warme zomerdag?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “MOTIVATION MONDAY – 5 zomerse tussendoortjes”

    1. Ik ook! Heb ze nog niet geprobeerd. Mag nu even geen kwark (koemelk) door de detoxkuur waar ik mee bezig ben, maar volgende week ga ik ze proberen!

Reacties zijn gesloten.