Skip to main content

MOTIVATION MONDAY – 5 herfstige pompoen recepten

Tot een paar weken geleden had ik nog nooit pompoen op! Nu ben ik er echt weg van! Pompoenpap, pompoenpannekoeken, pompoenbrood, pompoensoep, pompoenstoof. Deze Motivation Monday 5 herfstige pompoen recepten!

Al even was ik er nieuwsgierig naar, maar een paar weken terug maakte ik dan eindelijk een keer pompoensoep! En wauw! Wij waren direct enthousiast. Ondertussen zijn we al drie pannen pompoensoep verder en word het tijd om wat meer te experimenteren met deze herfstgroente.

    pompoenpap
Pompoenpap

Ik ben erg benieuwd naar deze pompoenpap die het Instagramaccount van Joy al meerdere keren heeft mogen sieren. Volgens haar een enorm vullend ontbijtje!

mm-pompoenpannekoeken
Pompoenpannekoeken

Pannenkoeken zijn altijd heerlijk als ontbijt. Deze variant met pompoen is een leuke herfst variant op de bananenpannekoekjes die ik graag als ontbijt eet. Herfst op je bord met deze pompoen-pannenkoeken van Marit.

mm-pompoenbrood
Pompoenbrood

Lekker als tussendoortjes of als lunch, pompoenbrood. Dit gezonde pompoenbrood van Glow Magazine lijkt me zeker het proberen waard. Goed te bewaren in de koelkast.

mm-pompoensoep
Pompoensoep

Bij ons nu absoluut favoriet; pompoensoep van Floor! Echt een enorme aanrader. Het kost even wat tijd, maar het is het zeker waard. Tip: maak een extra grote pan, zo heb je voor een paar dagen soep. Als lunch of bij het avondeten.

mm-pompoenstoof
Pompoenstoof

Stoofpotjes zijn altijd erg lekker! Deze vega pompoen stoofschotel van Brenda Kookt raadde een vriendinnetje mij aan. Ik ben erg benieuwd.

Ben jij ook zo weg van pompoen? Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete recepten!


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “MOTIVATION MONDAY – 5 herfstige pompoen recepten”

Reacties zijn gesloten.