Skip to main content

FOOD – Eetdagboek november

De afgelopen maand heb ik geen wekelijkse eetdagboeken met je gedeeld, maar wel ontzettend veel lekkere en nieuwe recepten geprobeerd. Daarom deze maand weer eens een eetdagboek!

Food-nov-ontbijt
Ontbijt
Mijn favoriete momentje van de dag! Heerlijk met een kop thee en een lekker bakje met voer op de bank. De afgelopen maand met pompoen, pepernoten en natuurlijk veel lekker fruit. De havermoutpap was de afgelopen maand favoriet, dit gaat toch nooit vervelen?

Food-nov-lunch
Lunch
Een boterham of cracker met beleg of restjes van het avondeten ervoor. Vaak ook met aan bakje kwark met eiwitpoeder als “toetje”.

Food-nov-snack
Snacks
Een rijstwafel met kipfilet of pindakaas, fruit en natuurlijk kwark met eiwitpoeder. Maar ook dook ik de afgelopen maand een aantal keren de keuken in voor een lekker baksel. En o ja, die chocoladeletter was ook erg snel op! Smullen.

Food-nov-diner
Diner
November was zeker de maand van de soepen; groentesoep, tomatensoep, mijn eerste keer erwtensoep en heel wat pannen met pompoensoep gingen erdoor heen. Ons favoriete maaltje is nog altijd rijst met kipfilet of varkensvlees met roerbak groente. De nieuwe recepten die ik heb geprobeerd zijn een variant op de ย  Healthy Mac and Cheese van Chickslovefood, Skinny Tonijnburgers van Studentenvoer en bloemkoolrijst.

Ik ben benieuwd naar wat jullie de afgelopen maand voor lekkere dingen hebben gemaakt of gegeten! Als jullie graag een recept willen van รฉรฉn van mijn eigen gemaakte gerechten laat dan een comment achter!

Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl