Skip to main content
Eetdagboek

FOOD – Eetdagboek mei 2016

Mei was een goede en gezonde maand (op een paar uitschieters na dan.. ik was tenslotte ook jarig en dat moet gevierd worden). Begin van de maand at ik een week recepten uit het Killerbody Dieet boek. Halverwege mei startte ik met het StrongFit programma. Benieuwd wat ik heb gegeten? Bekijk mijn eetdagboek.

Eetdagboek ontbijt

Ontbijt

Ook in mei startte ik mijn dag regelmatig in de sportschool. Mijn ontbijt eet ik dan zodra ik op kantoor ben. Die bakjes met eten zien er niet erg fotowaardig meer uit na een fietstocht van 8 kilometer.. De afgelopen maand at ik vaak overnight oats. Ik probeerde dit ontbijtje een jaar terug al eens en vond het toen niets. Nu ben ik toch ook om. Op de dagen dat ik wel de tijd nam om lekker thuis te ontbijten maakte ik hier dan juist weer extra de tijd voor.

Eetdagboek lunch

Lunch

In het StrongFit voedingsschema komt zeer regelmatig brood voor… Ik heb niets tegen brood, maar mis mijn salades toch wel! De komende maand mag ik weer zelf mijn voeding gaan invullen en zul je die dan ook zeker weer vaker voorbij zien komen.

Eetdagboek snack

Snacks

Mijn favoriete snacks? Fruit, rijstwafels, ijsjes, een bak kwark of mijn nieuwste ontdekking protein fluff. Een snack die ik dankzij het Killerbody Dieet boek heb herondekt is de soepstengel! Jumm.. Het schema dat ik de afgelopen twee weken volgde bestond uit slechts vier maaltijden, veel snacks kwamen er dus niet voorbij.

Eetdagboek diner

Diner

Dankzij het Killerbody Dieet boek heb ik weer een aantal lekkere recepten ontdekt. De courgetti met gerookte kip is echt een aanrader! Net als de pasta met pittige vis. De afgelopen weken wisselden rijst, pasta en aardappels elkaar af. Niets bijzonders. Wel heb ik alweer heel wat lekkere recepten op mijn lijstje staan voor na deze twee weken volgens schema eten.

Ik ben benieuwd naar wat jij de afgelopen maand voor lekkere dingen hebben gemaakt of gegeten! Heb je nog tips? Als je graag een recept wilt van รฉรฉn van mijn eigen gemaakte gerechten hoor ik het natuurlijk ook graag!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl