Skip to main content
eetdagboek

FOOD – Eetdagboek januari 2016

De eerste maand van het nieuwe jaar stond ook bij mij in het teken van gezond eten! Bekijk mijn eetdagboek van januari.

eetdagboek ontbijt Ontbijt
Ik begon de maand nog met enige variatie, maar hoe verder in januari hoe meer havermout. Havermout met banaan en pindakaas of chocolade om precies te zijn. Simpel, maar zo lekker op koude, regenachtige dagen.

eetdagboek lunch
Lunch

Ik at weinig brood de afgelopen maand. Vaak at ik restjes van de avond ervoor of maakte ik iets lekkers voor mezelf. Bij de Lidl kocht ik zakken diepvries groente. Ideaal voor een snelle gezonde lunch!

eetdagboek snacks
Snacks

Mijn favoriete snacks zijn rijstwafels (met beleg of met een smaakje) en kwark met straciatelle eiwitpoeder. Af en toe bak ik wat lekkers. En o ik heb de dadels met pindakaas ondekt… Verslavend lekker! De warme appel smoothie die je ziet is overigens echt een aanrader.

Helaas snackte in januari iets te veel, dat moet anders in februari.

eetdagboek diner
Diner

Het is winter en dus eten we boerenkool. Geen oerhollandse stampot, maar lekker geroerbakt met andere groente en een lekker stukje kipfilet. Lekker veel gewokt in januari. Groente, kipfilet of mager gehakt met een wrap, pasta, bulgur of zilvervliesrijst.

Ik ben benieuwd naar wat jij de afgelopen maand voor lekkere dingen hebben gemaakt of gegeten! En oja, als je graag een recept wilt van één van mijn eigen gemaakte gerechten hoor ik het natuurlijk ook graag!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “FOOD – Eetdagboek januari 2016”

Reacties zijn gesloten.