Skip to main content
Eetdagboek juni

FOOD – Eetdagboek juni 2016

Mijn eerste volle maand StrongFit! Ik ging na het eetschema zelf aan de slag met IIFYM en ben fanatiek gebruiker van Myfitnesspal. Benieuwd wat ik allemaal heb gegeten? Een super gezond eetdagboek.

 eetdagboek-juni-ontbijt

Ontbijt

Nu ik klaar ben met mijn stage heb ik ‘s ochtends meer tijd om te ontbijten. Nu ik de foto’s zo terug kijk was ik niet erg creatief de afgelopen maand. Ik at ‘s ochtends of een bak met havermout of een flinke bak met kwark. En dat in periodes.. Een paar dagen achter elkaar havermout met appel en dan weer een paar dagen achter elkaar kwark met nectarine. Wel maakte ik een heerlijke frisse zomer havermout, als variant op de warme havermoutpap. Zo lekker met al het zomerfruit!! De komende maand maar weer eens aan de slag met andere ontbijtjes. Heb jij nog tips?

eetdagboek-juni-lunch

Lunch

De wrap staat nog altijd hoog op mijn favoriete lijstje voor de lunch, maar ook crackers komen steeds vaker voorbij. Ik probeer bij de lunch vaker groente te eten, zoals bijvoorbeeld komkommer en tomaat. Een andere favoriet (dankzij het StongFit eetschema) zijn blikjes met tonijn. Die zijn er de afgelopen maand heel wat doorheen gegaan. Ps. de skinny tonijnburger van Studentenvoer is echt een aanrader!

eetdagboek-juni-snacks

Snacks

Het is zomer.. Er gaan dus NOG meer ijsjes doorheen. Andere favoriete snacks zijn kwark, fruit en rijstwafels. Ook de proteine fluff is een blijvertje! Jumm! Natuurlijk drink ik tussendoor ook veel thee en water.

eetdagboek-juni-diner

Diner

De afgelopen maand aten we ‘s avonds heerlijk gevarieert. Er kwamen nieuwe favoriete recepten voorbij zoals de soto en rode linzen curry. Ook een aantal recepten uit de #FITGIRLCODE guide zijn echte blijvertjes. Onze nieuwste verslaving zijn curry’s.

Ps. Ik heb echt niet alleen maar gezond gegeten de afgelopen maand hoor. Ik at een paar keer buiten de deur, genoot van een heerlijke bbq en had een aantal verjaardagen waarbij ik heb genoten van de snacks.

Ik ben benieuwd naar wat jij de afgelopen maand voor lekkere dingen hebben gemaakt of gegeten! Heb je nog tips? Als je graag een recept wilt van één van mijn eigen gemaakte gerechten hoor ik het natuurlijk ook graag!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl