Skip to main content

SPORT – Zevenheuvelenloop, afgelast

Het zat er al even aan te komen, maar ik heb de Zevenheuvelenloop op moeten geven. Afgelast dus. En dat is flink balen kan ik je vertellen!

In heb nu al meerdere keren laten vallen dat het hardlopen echt niet gaat (sorry voor al mijn “gezeur”). En als je mijn vorige Zevenheuvelen verslagje hebt gelezen dan zag je het waarschijnlijk net als ik al aankomen… Het zit er nog niet in.

Na een bezoek aan de fysio gisterenmiddag heb ik de knoop dan definitief doorgehakt. Mijn startnummer staat te koop. En liet datzelfde startnummer nu net gisterenmiddag op de deurmat liggen. Ik had eigenlijk al even geaccepteerd dat ik niet mee zou doen, maar bij het zien van MIJN startnummer moest ik toch even slikken. Het schoot zelfs nog door mijn hoofd of ik toch niet mee zou kunnen doen. Maar nee, dat zou echt niet verstandig zijn! Ik moet slim zijn. En realistisch…

Mijn doel nu is vooral om met hulp van de fysio te achterhalen waar die vervelende blessure vandaan komt en dit probleem dan natuurlijk op te lossen. Nu zit ik leuk ingetapet en na het weekend hoop ik weer een rondje te rennen.

Voor iedereen die wel mee doet aan de Zevenheuvelenloop dit weekend; heel veel succes gewenst! Ren nog net dat beetje harder voor mij! Dan hoop ik dit volgend jaar alsnog te doen!


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “SPORT – Zevenheuvelenloop, afgelast”

  1. Ja, hier nog één… en dan niet eens door een blessure helaas maar gewoon door keihard falen in het trainen. En ik moest ook wel even slikken toen ik mijn startnummer zag :( Maar van start gaan en het niet halen door eigen schuld vond ik nog veel stommer dan er gewoon niet aan beginnen en eerlijk zijn, dus tot volgend jaar! Want dan wil ik het zeker gaan doen.

Reacties zijn gesloten.