Skip to main content

SPORT – Vind de leukste hardloopevenementen

Leukste hardloopevenementen

Hoe vind je nu de leukste hardloopevenementen? Dat is iets wat ik mezelf al lange tijd afvraag.. Vaak zag ik pas op het moment aan alle instagramfoto’s en facebookberichten dat een run eraan kwam. Te laat natuurlijk.. Maar hoe blijf je dan op de hoogte..? Ik ging op onderzoek uit!

1. Zoek evenementen op in de hardloopkalender
Een hele fijne website om evenementen in de buurt te vinden is de hardloopkalender.nl! Op de website kan je heel gemakkelijk kiezen voor een tijdsblok, te lopen afstand en in welke omtrek van jouw huis het evenement plaats moet vinden.

2. Volg de social media pagina’s
Vorig jaar heb ik heel wat leuke hardloopevenementen voorbij zien komen op social media. Te laat misschien! Maar de meeste hardloopevenementen worden jaarlijks gehouden, dus dan maar op het lijstje voor volgend jaar!

Via de social media pagina’s van deze events word je continu op de hoogte gehouden van wanneer de inschrijving opent! Denk aan de Facebookpagina van de CPC loop in Den Haag die ik dit jaar nauwlettend in de gaten heb gehouden! En met resultaat want mijn inschrijving stond binnen een half uur!

3. Volg blogs als Runninglau
Iedere maand zet Runninglau de leukste run events van de maand op een rijtje! Handig! Volg haar blog en je blijft automatisch op de hoogte!

Belangrijk is om bij de grotere hardloopevenementen er op tijd bij te zijn! Bij wat kleinere plaatselijke hardloopevenementen kan je prima nog net van te voren inschrijven.

Doe jij graag mee aan hardloopevenement (of ander sportevenement)? Hoe blijf jij op de hoogte van de geplande evenementen?


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl